Коко Динев чака 4-то дете

Бизнесменът Коко Динев е в трепетно очакване на четвърто дете. Известният като „осеменител на попфолка“ този път ще се радва на наследник от жена, която няма нищо общо със светския блясък.

Динев бе забелязан под ръка с бременна дама в столичния квартал „Лозенец“. Хазартният бос видимо беше щастлив с настоящата си половинка, за която не се знае почти нищо. Тя е брюнетка, средна на ръст, няма екстеншъни и силикон, дава вид на обикновено момиче.

Коко има голяма дъщеря на 15 години – Ивон, тя е първородното му дете от фолк звездата Анелия. През изминалите години с наследници го зарадва и колежката й Емилия. От блондинката той има син и дъщеря – Иван и Мира. От години се спекулира за бащинството му към отрочето на друга певица от лекия жанр – Нелина. Тя обаче многократно е опровергавала той да е биологичния баща на наследника й, пише хотнюз. „Емилия беше голямата любов на Коко, но така се случи с живота им, че се събираха, разделяха, а вече няма връщане обратно“, коментират в средите.

Според запознати навремето Динев се оженил за Анелия напук на Емилия. Тя пък му го върнала като минала под венчилото със свиленградския бизнесмен Красимир Димов – Бойса. Миналата година той беше арестуван след полицейска акция, обвинен за присвояването на трактор за 100 000 лв.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *