Комитите отписани за купата на АФЛ от бившия си треньор Г. Иванов

Георги Иванов-Геша отсвири бившия си тим „Беласица“ по пътя на настоящия му отбор „Черноморец“ /Балчик/ към купата на АФЛ. Геша и хората му победиха със 7:1 четвъртодивизионния „Спортист“ /Ковачевец/ и ще представляват Североизточната Трета лига в Топ 4, който ще излъчи носителя на трофея.

„Миналата година изгубихме финала от Несебър, но тази ще опитаме да вдигнем трофея, макар че е възможно да срещнем „Литекс“ или ЦСКА 1948″, заяви Геша. От изказването му става ясно, че той не брои за живи комитите от Петрич, където изкара една година като треньор, докато бяло-червените играеха в „А“ група. Първоначално, през сезон 2004/05 г., бе помощник в щаба на вече покойния Мирослав Миронов, а след неговата абдикация стана старши.

Със или без мнението му, наистина се очертават кървави битки в заключителната фаза на надпреварата. „Литекс“ е на полуфинал от Северозапада след успех над „Кариана“. На Югоизток „Загорец“ елиминира „Родопа“. Остава да определят първенеца на Югозапада ЦСКА 1948 и „Беласица“. Домакин на мача са червените, тъй като са в по-ниска дивизия. Датата най-вероятно ще е 29 март, а мястото – теренът в село Герман.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *