Контузии мъчат двама нови в „Банско“

Наставникът на „Банско“ Димитър Крушовски сподели впечатленията си от съботната контрола с „Беласица“, завършила 2:2. „Поделихме си по едно полувреме. Първото беше за петричани, а след като ние не влязохме добре в мача, резонно допуснахме два бързи гола, плод на наши индивидуални грешки. След 30-та минута заиграхме по-добре, а през втората част не позволихме на съперника да създаде голова ситуация. Нормално е на този етап да се допускат грешки, умората е в повече, досега акцентът беше върху подобряване на физическото състояние, все пак тренирахме двуразово на лагера ни в Сандански“, коментира Д. Крушовски.

Той призна, че контузии не са позволили използването на втория вратар Абди Абдиков и последното попълнение Илия Карапетров, като щабът е решил да ги предпази от нови травми на изкуствения терен в Струмяни.

Следващата проверка на козлите е насрочена за утре с „Добруджа“, като мачът ще се играе в с. Дамяница. През тази седмица Крушовски и подопечните му имат и контрола с ОФК „Пирин“, двубоят с орлетата е в събота, но все още не е уточнен теренът.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *