Коя е идеалната жена за всеки мъж според неговата зодия

Овен На мъжете от този знак подхождат най-много силни и независими жени. Успехът на жената действа като афродизиак за представителите на зодия Овен.

Телец Телецът мечтае за красива жена, която винаги ще е до него и ще го подкрепя. Прекалено напористите жени отблъскват представителите на този знак.

Близнаци Родените под тази зодия обожават креативни жени с чувство за хумор. Най-важното за Близнаците е до тях да има жена, която непрекъснато да ги изненадва.

Рак Родените под знака на Рак ценят най-вече лоялността. Жената, която ще впечатли мъжа от този зодия, трябва да бъде уязвима и страстна едновременно. 

Лъв Лъвовете могат да бъдат покорени само от уверена жена, която знае как да очарова и да блести със собствена светлината. Тя трябва да бъде не само красива, но и умна.

Дева Красива и умна жена, която не обича да се откроява твърде много – това е идеалният партньор за мъжа Дева. Дамата до него не трябва да бъде прекалено емоционална или инициативна, за да не го отблъсне с натиска си.

Везни Представителят на тази зодия търси перфектната жена. Той не бърза, не се задоволява с по-малко и знае точно от кого и от какво има нужда.

Скорпион Мъжът, роден под знака на Скорпион, иска да намери най-добрата жена и не прави компромис. Страстна и независима жена е идеалният партньор за него.

Стрелец Стрелецът търси жена, която да го мотивира, да го вдъхновява и да го стимулира да постигне повече.

Козирог Мъжът Козирог не бърза да се влюби. Той никога не би се влюбил в натрапчива или глупава жена. Тя трябва да бъде не само умна и красива, но и да има успешна кариера. одолей Жена, която не се страхува да покаже своята уязвимост, е идеалният партньор за мъжа

Водолей Той би се влюбил в дама, която е безразлична към мнението на другите.

Риби Жената, която ще покори мъжа Риби, трябва да има голямо сърце. Родените под този знак ще се влюбят в мила и щедра дама, която знае как да се държи не само с хората, но и с животните. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *