Кралицата си поиска обратно бижутата от Меган Маркъл

Кралица Елизабет II си е поискала обратно бижутата, с които Меган Маркъл се кипреше доскоро. С отказа си да бъде „старши член“ на династията бившата актриса е загубила и правото си на достъп до трезора с бижутата, твърдят британски медии, цитирани от Нова телевизия.

Тя е предупредила снаха си, че трябва да върне дори аксесоарите, които са й били дадени безвъзмездно. Между тях е и пръстенът с огромен син диамант, който й беше подарен след официалната сватбена церемония. 

Бабата на принц Хари може да отиде докрай и да поиска обратно дори годежния пръстен с брилянти от колекцията на принцеса Даяна.

Принц Хари и съпругата му Меган, заедно със сина им Арчи, са вече в Канада, след като обявиха оттеглянето си като старши членове на кралското семейство.

В понеделник сутринта Меган бе уловена от папараци да разхожда сина си Арчи и двете си кучета в парк във Ванкувър. Херцогинята беше усмихната, с небрежно облекло и следвана от дискретна охрана.

През уикенда от Бъкингамския дворец оповестиха, че принц Хари и съпругата му вече няма да бъдат работещи членове на британската кралска фамилия, няма да използват титлите „кралски височества“ и няма да получават обществени средства.

Преди дни Хари призна, че е съкрушен от развоя на събитията.

„Надявахме се да продължим да служим на кралицата, на Обединеното кралство и на военните асоциации, в които участвам, без да получаваме обществено финансиране. За жалост това не е възможно“, каза принц Хари.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *