Красивата благоевградска съветничка Злата Ризова провокира със сексапилни снимки във Фейсбук

Сексапилни снимки на благоевградската общинска съветничка Злата Ризова, постнати от нея самата на профила й като общодостъпни, провокираха за пореден път Фейсбук пространството.

„Снимките не са интимни, и аз съм човек като всички останали и поствам на профила си като всички останали. И аз ходя да плувам като другите“, коментира Злата Ризова. Тя разкри, че през уикенда била на релакс в Сандански, откъдето са и снимките.

„Знам как да съм лицемерна, мога да ходя с яка до брадичката или забулена дори, но не искам! Такава съм – провокативна, открита и искрена, и не карам никого да ме харесва!“, откровена е общинската съветничка.

Приятелите й във Фейсбук са 4997, само за няколко часа 1100 от тях бяха реагирали на снимките, а 146 ги бяха коментирали, като едва 6 от постовете бяха на дами. Интересно е, че всички коментари са позитивни, много са подкрепящи бъдещата политическа кариера на съветничката с декларации на увереност, че тя и партийната й формация ще са първа политическа сила в бъдещия Общински съвет наесен за сметка на съветниците от ГЕРБ.

„Хората рядко си позволяват да постват на стената ми негативни коментари, а когато го правят, аз реагирам остро“, призна Злата Ризова.

Тя декларира категоричното си намерение да се кандидатира отново за общински съветник в местния парламент на Благоевград, като засега запази в тайна политическата формация. „Ще бъда изключително щастлива, ако изместя поне един гербаджия и заема мястото му в ОбС“, призна „острието“ в настоящия ОбС.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *