Красивата лидерка на БСП в Сапарева баня И. Коляндова открадна сърцето на перничанин

Красивата Ирина Коляндова покори сърцето на Кирил Евлогиев от пернишкото село Дивотино. В събота двамата се заклеха във вечна вярност и се обвързаха в брачен съюз пред повече от 120 гости. Те си казаха „да“ на Бърдото в Брезник, а църковният брак бе в черквата „Св. Георги“.

Кумове на радостното събитие са Радостин Кирилов и Светлана Стоименова. Семействата на Радостин и Кирил са свързани в кумово родство, което се предава между поколенията от десетилетия. Шафери пък бяха 7 дами, облечени в прасковени тоалети, и 7 кавалери.

Ирина е председател на Младежкото обединение на БСП в Сапарева баня и заместник-председател на младежите в Кюстендил и среща Кирил покрай професионалните им ангажименти.

„Запознахме се преди три години. Аз работя в компания за клинични проучвания, а Кирил – във фирма за търговия с фармацевтични препарати. Така се срещнахме през 2015 г. и оттогава сме неразделни“, не скрива чувствата си Ирина.

Три години по-късно двамата решават да сключат брак. Преценили, че мястото за един от най-важните моменти в живота им не трябва да е нито в Сапарева баня, нито в Перник. Така се спрели на Брезник.

Ирина успя да настъпи младоженеца и така стана ясно кой ще командва вкъщи. След  вричането пред Бога младоженците и гостите се отправиха към култовата за Брезник местност Бърдото, където в едноименното заведение ги очакваше длъжностното лице от общината за сключване на граждански брак. Ирина и тук успя да откъсне по-голямото парче от питата на кумата, двамата ритнаха бакърено менче, украсено със здравец, и се завихри страхотен купон. Младоженците и кумовете показаха завидни умения в танците, приятелка на булката хвана сватбения букет, а тортата бе направена от брата на Ирина – Йордан, който е професионален сладкар.

Много цветя и подаръци получиха от гостите младоженците, а купонът продължи до късните часове.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *