Куче на задържания от Владо Тричков отхапало палец на момиче

Едно от кучетата на печално известния и задържан в ареста техен стопанин Йордан Карагьозов отхапало пръст на момиче преди година и половина във Владо Тричков, разкри в пряка телефонна връзка в „Патарински LIVE“ по „Канал 3“ съсед от селището. Кучетата му са пет – четири женски и едно мъжко. Те бяха шест, но преди година и половина едно от кучетата отхапа на едно момиче палеца на ръката и той го застреля“, уточни зрителят.

Той наблегна на факта, че загиналият Димитър не е бил просто „нахапан“, а „абсолютно изяден“ от кучетата. „Гледам в момента предаването, казвате, че човекът, който е починал – Митко, е нахапан: той не е нахапан, той е изяден от кучетата във Владо Тричков. Абсолютно изяден – единият крак му няма, едната ръка и скалпа. Намериха в изпражненията на кучетата коса от момчето.

Разбирате ли, това е просто невероятна работа. Ние сме вдигнали ръце от този човек за тези кучета, колко пъти го предупреждаваме, но ефектът е никакъв – от кметството, има рапорти и в Своге до кметството, но никаква реакция. Те непрекъснато са навънка, никога не са се прибирали“, разказа още той.

Стопанинът на прибраните вече кучета купил къщата за 22 000 евро, добави зрителят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *