Късметлийските цветове през 2021 г.

Според китайската култура цветовете резонират с определени енергии, честоти, които имат различна сила през всяка година. 2021 ще бъде годината на Вола/ Бика, пише az-jenata.bg. Кои цветове ще носят определена сила?

Червено за изобилие и богатство

За 2021 г. червеният цвят ще е на късмет, тъй като символизира увеличаване на доходите. Въпреки че червеният цвят носи положителни вибрации, важно е да не прекаляваме с него. Цветът е символ и на огъня, на Марс, а когато енергията на огъня е в повече, тя може да е разрушителна. Затова, ако не искате да претърпите финансови загуби, носете го и го декорирайте в дома си, но пестеливо.

В китайската култура червеното винаги е предпочитано за посрещане на новата година, при раждане на дете, за украса на храмове, ресторанти.

Жълто за повече сила

Това е цветът на Земята, който символизира стабилността и търпението. Жълтото се свързва с имперската власт, мандарините, с Жълтата река в Китай, позната още като Хуанхъ, която носи така необходимата животворна вода на полетата с ориз.

Бяло за повече ресурс

Бялото е цветът, свързан с елемента Метал, който през 2021 г. е елементът, който представлява ресурси, подкрепа и авторитет. Другите цветове, свързани с металния елемент, са сребристосиво и златно. И двата метални цвята също представляват пари, така че те винаги се считат за благоприятни. Но е важно да не търсим грешен начин за бързо забогатяване, защото ще претърпим само загуби.

Синьо и черно за промяна

В китайската култура тези цветове символизират течащата вода, носеща промяна, бърза комуникация. Но двата цвята носят клюки, конкуренция в работата, затова бъдете умерени, когато ги носите, особено ако сте родени в годините на Кучето, Глигана или Плъха. Винаги балансирайте с други цветове във вашата визия, дома, офиса.

Зелено за повече вдъхновение и креативност

През 2021 г. зеленият цвят ще бъде доста благоприятен, тъй като символизира интелигентност и креативност. Той е цветът на пролетта, дървото и означава стабилен и здравословен растеж. Носенето на този цвят ще ви помогне да бъдете енергични и позитивно заредени.

Късметлийски цветове в зависимост от вашия китайски зодиакален знак за 2021 година

Бялото и жълтото са щастливи цветове за родените в годината на Коня.

Родените в годината на Маймуната, Овцата/Козата, Вола и Тигъра нека добавят към ежедневието си малко червен цвят.  

Петелът да се възползва от червените, жълтите и зелените багри, без да прекалява.

Ако сте родени в годината на Кучето, Глигана/Свинята или Плъха, трябва да избягвате да носите твърде много синьо или черно, но носете повече зелено.  

Заекът трябва да носи малко зелено, докато Драконът и Змията трябва да носят повече бяло, лилаво, златно или сребърно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *