Кюстендилските таланти подкрепиха с гол контузен съотборник, надеждите за служебна промоция на мъжете се изпариха

Талантите от набор 2011 на ФК „Кюстендил“ подкрепиха с гол контузения си съотборник Йордан Владимиров, каквато традиция все повече намира почва сред футболните клубове в Югозапада. Милия жест момчетата на треньора Светли Горчев сториха в стартовия си двубой от турнира „Парадайз къп“ в Кърджали, посвещавайки на Дани първото попадение при убедителната победа с 6:1 срещу домакина „Арда“.

В групата на тима от града под Хисарлъка се паднаха и връстниците им от „Шипка стар“ и „София-спорт“. Над 1000 малки футболисти от цяла България откликнаха на поканата за участие в четирите етапа на второто издание на проявата. Миналата седмица шампиони станаха „Атлетик“ /Несебър/ при родените 2014 г. и „Марица“ /Пд/ при набор 2013.

В същото време надеждите на мъжкия състав на „Кюстендил“ за служебна промоция в професионалния футбол като втори в най-силната Трета лига у нас се изпариха окончателно, след като участие на дубъла си във втория ешелон заявиха елитните ЦСКА 1948 и „Ботев“ /Пд/, с което запълниха бройката от 20 отбора в групата от есента.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *