Кюстендилци посрещнаха Слънцето в лесопарк „Хисарлъка“ с йога, топъл чай и усмивка/СНИМКИ/

Вслушани в ритъма на тялото, мелодията на ума и хармонията на душата – така посрещнаха първите лъчи на юлското утро в лесопарк “Хисарлъка” кюстендилци и гости на града.

Утрото на “Хисарлъка” започна с чаша топъл чай и усмивка – така кметът инж. Огнян Атанасов и зам.-кметът Кристиян Иванчов посрещнаха дошлите да се насладят на първите слънчеви лъчи.

Заедно с йога легендата Веселин Лучански кюстендилци почетоха Слънцето в неговата практическа кулминация под формата на упражненията Сурия Намаскар, известни като Поздрав към Слънцето. Слънчевите упражнения спомагат за зареждане на тялото с необходимия му жизнен тонус, хармонизират физическата и духовна енергия.

Г-н Лучански изрази своята благодарност към кмета на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов за идеята и реализацията на днешното мероприятие и изрази надеждата си то да се превърне в традиция.

Утрото на “Хисарлъка” бе истински пленително, защото освен на първото юлско слънце, галещо нежно събуждащият се в подножието Кюстендил, всички се насладиха на мелодичните изпълнения на китара на Бойко Малинов, директор на ОДК – Кюстендил.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *