Лесен тест със сода показва пола на детето

Когато една жена разбере, че е бременна, първата ѝ мисъл е какъв ли е полът на бебето ѝ. Няма майка, която да не започне да се чуди какво ли ще е бебчето ѝ, за да знае какво име да му избере предварително.

Някои родители умишлено не искат да знаят пола на бебето, за да се изненадат, когато то се роди. Съображения много. Всеки има право да посрещне детето си по своя начин.

За тези обаче, които са нетърпеливи да узнаят, има един много прост тест за проверка на пола на бебето. За него ви е необходима обикновена сода за хляб.

Какво трябва да направите?

Изпишкайте се в пластмасова чашка. Поставете 2 супени лъжици сода в друга пластмасова чашка. С помощта на капкомер отделете малко количество от урината си и го пуснете върху содата.

Ако содата започне да съска и да свисти, докато изливате урината, значи очаквате момче. Ако при изсипването нищо не се случи и урината просто попие в содата, значи очаквате момиче.

Съвсем простичко е. В повече от половината случаи на провеждане на теста резултатите се оказват верни, според kidspot.com.au.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *