Лили Боянова очаква дете от Аркади Шарков?

Лили Боянова е бременна от гаджето си Аркади Шарков, това е най-топлата клюка, която обикаля коридорите на bTV, дочу HotArena.

Клюкари забелязват, че напоследък водещата е доста наедряла. Двамата с гаджето си още крият връзката си и бременността на Лили, тъй като доскоро са имали отношения с други хора, които са прекратили.

Въпреки това влюбените не спират да си лайкват снимки в социалните мрежи, където Лили върна профилите си, след като ги беше изтрила. Прави впечатление, че Боянова е премахнала по-сексапилните си снимки, с които събираше възторга на загорели мъже.

Лиляна Боянова скоро приключи любовна афера с оператора Добри от bTV, който преди време бе женен за най-голямата й конкурентка – Виктория Петрова. Лили сама отглежда сина си от предишна връзка.

За новия на красавицата – 30-годишният Аркади Шарков се знае, че по професия е анализатор. Завършил е специалност „Социология“ в УНСС, а след това и магистратура в университета в Маастрихт по специалност „Публични науки“.   Любопитен факт е, че любимият на Лили Боянова е син на Николай Шарков – председателя на Българския стоматологичен съюз.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *