Линиите на сърцето разкриват какъв е партньорът ви

Езикът на тялото, погледът, изборът на облекло, напитки и други са само част от малките детайли, които ни разкриват каква личност имаме срещу себе си. Когато е намесена и любовта, зодиакалният знак, изборът на секс поза, типът личност алфа или бета, също могат да разкрият много за партньора с когото сме.

Днес споделяме още няколко любопитни подробности, базирани на линията на сърцето, която всеки от нас има. Ако съберете двете си длани ще разкриете за себе си какви сте в любовта. Но ако половинката ви го направи, по неговите линии ще отгатнете неща, които може би не предполагате. Ето какви.

Линиите на сърцето са на едно и също ниво.

В случай, че вашият партньор има две еднакви линии на сърцето, които съвпадат при събирането на ръцете, вие определено сте късметлии. Това означава, че до себе си имате човек, който има сериозни намерения и предпочита сериозните взаимоотношения. Той или тя са рационални и не харесват резките промени в живота.

Лявата линия е по-ниско разположена от дясната.

До себе си имате партньор, който предпочита по-възрастни и мъдри половинки. Той или тя са добри в любовта, романтични и независими от правилата или мнението на обществото. Често се доверяват на шестото си чувство, което рядко ги подвежда.

Лявата линия е по-високо разположена от дясната.

Личността, която притежава такива линии на сърцето, определено не бърза да има сериозна връзка и не смята, че тя или любовта като цяло са в основата на личното щастие. Но когато реши да се обвърже сериозно, би предпочел по-млад партньор, дори от друга националност.

Този тип личности обичат с очите си и са уверени в себе си. Независими са, имат ясни цели и лесно преодоляват трудностите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *