Лихвари взели апартамент на Рачков

Спестяванията на Димитър Рачков били напът да се стопят заради непрестанни криминални прояви на неговия брат Петър. Близки до семейството на актьора издават, че освен с крупни суми пари той изгорял и с цял апартамент.

Братът на шоузвездата бил сериозно задлъжнял на бургаски лихвари. Само месечните му лихви възлизали на близо 8 хиляди лева, а главницата на заема била 100 бона. Тъй като актьорът не могъл да погаси цялата сума, въпреки че се опитал да претопи поне част от нея, се стигнало дотам, че лихварите взели едно от семейните жилища, което обитавал Петър. Освен дълговете водещият на „Като две капки вода“ плащал и хонорарите на маститите адвокати, които се борят да изчистят тъмното досие на брат му.

За последно Митко бръкнал надълбоко в джобовете си преди по-малко от месец, когато стана ясно, че роднината му е бил арестуван след акция в дома в бургаския квартал „Възраждане“. При претърсването разследващите иззели общо 6 съмнителни обекта, сред които и голям буркан с прахообразно вещество, за което Петър твърдял, че е хранителна добавка на билкова основа. Полицаите обаче открили и 4 плика със синтетична дрога, реагирала на метамфетамин. Количеството се оказало доста по-сериозно от 0,5-те грама, намерени в якето на приятелка на Рачков. Той обаче бил пуснат от ареста и в момента от Окръжната прокуратура умували дали да му повдигнат обвинение само за притежание на наркотици или и за разпространение.

В рамките на последната година това е трета криминална проява на Петър Рачков, който по-рано бе хванат в подвижна нарколаборатория, а после изловен и да кара без шофьорска книжка. За второто провинение бургазлията се размина само с минимална глоба, тъй като съдът го призна за социално слаб. Истината обаче била, че благодарение на познанствата на известния си и обичан брат той отървал затвора за пореден път, пише „Ретро“.

Все пак Димитър и родителите му били жестоко разочаровани от Петър, а актьорът изпаднал в поредна дупка. Комикът все още преживява раздялата си с Мария Игнатова и непрестанните издънки на роднината му го извадили извън строя. Хора от екипа на „Като две капки вода“ разкриват, че Митко лекувал нервите си и лошото настроение с алкохол и често можел да бъде засечен да се черпи в мъжка компания из чалготеките в Студентски град.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *