Лудогорец пълни стадиона си за мача с Жалгирис

Интересът към реванша на Лудогорец с Жалгирис от II предварителен кръг на Шампионската лига е голям, като остават ограничени количества билети, информираха от разградския клуб.

Мачът с литовския първенец е в сряда (19 юли) от 21,00 ч. на „Лудогорец Арена“. Входни талони могат да бъдат закупени на клубната база, а в деня на срещата ще работят касите на сектори „А“ и „А1“, където ще се продават билети и за трибуна „Моци“.

Гишето на „А1“ отваря в 15,00 ч., а това на „А“ в 17,00 ч. В сряда от съображения за сигурност продажбата на входни талони ще приключи 15 минути преди началото на мача – в 20,45 ч. Клубът призовава всички фенове да си закупят талони по-рано, за да се избегнат опашки и струпвания по входовете на стадиона непосредствено преди срещата.

ПФК Лудогорец напомня, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете на „Лудогорец Арена“. Стадионът отваря врати в 19,00 ч., пише gol.bg.

Разбра се още, че срещата е поверена на датска съдийска бригада.

Главен арбитър ще бъде Мадс-Кристофер Кристоферсен с асистенти Хенрик Сьондерби и Денис В. Расмусен. За четвърти рефер е назначен Андрес Поулсен. 34-годишният Кристоферсен ще дебютира като съдия в Шампионската лига.

През миналия сезон той свири по една среща в първите два квалификационни кръга на Лига Европа, а за последно ръководи полуфинала на Европейското първенство по футбол за младежи до 19 години между Португалия и Холандия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *