Любовен уикенд хороскоп за 13-14 юли

Овен

Ако все още не сте забелязали затрудненията в любовта, то през уикенда със сигурност ще ви направи впечатление. Трябва да вземете някои важни решения, които отлагате от много време.

Телец

Готови сте да преоткриете себе си в човека до вас. Това е много важно, защото ще инициирате действия, за които не сте имали смелост досега.

Близнаци

Време е да подобрите социалния си живот, който необичайно за вас, е доста занемарен. Това ще ви даде така търсените емоции и вълнение.

Рак

Очакват ви важни разговори с половинката. Може би трябва да обсъдите кариерата или други важни ангажименти. Бъдете спокойни, защото ще получите подкрепа.

Лъв

След петък повечето Лъвове ще съумеят да съживят духовната връзка с половинката си. Сега е подходящ момент да споделите вашите чувства и желания, което ще ви даде спокойствие и сигурност.

Дева

Има шансове финансовото ви положение да се подобри. Явно това ви е тежало досега, но новата ситуация ще ви помогне да се успокоите.

Везни

Везните ще се радват на спокоен уикенд без особени сътресения. Няма да липсват и романтични моменти, което ще успокои енергията между вас и партньора.

Скорпион

Възможно е да има трети човек, който се опитва да влияе на любовта ви. Това може да е обожател, близък или просто приятел, който смята, че сте се озовали в неподходяща връзка.

Стрелец

Любовта е във въздуха! Ще имате безброй различни възможности, от които да избирате как да прекарате уикенда си. Каквото и да изберете, няма да сбъркате, защото „щом сте двама, страшно няма.”

Козирог

На повечето Козирози им се иска да затвърдят връзката си, но не само чрез думи. През почивните дни ще са на вълна общ дом, брак или бебе.

Водолей

Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри значително след петък. Ще успеете да постигнете напредък във взаимоотношенията и да изгладите неразбирателствата, които ви тормозят.

Риби

Не е тайна, че доста често Рибите нямат особена връзка с реалността. За щастие, през този уикенд ще са здраво стъпили на земята, което ще помогне да се изяснят важни въпроси като финанси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *