Любовен уикенд хороскоп за 16-17 януари

Овен

Очаквайте значително подобрение на любовния фронт. До края на уикенда ще се чувствате, но и ще изглеждате по-одухотворени.

Телец

Желанието за усамотения с любимия ще бъде повече от необходимост за вас. Нуждаете се от повече романтика, от време, в което да си припомните как да бъдете заедно.

Близнаци

Почивните дни ще ви занимаят повече с финансови въпроси. Добре е с половинката да обмислите в детайли намеренията си за почивки, ремонт или други големи пера от бюджета.

Рак

През почивните дни обърнете внимание на комуникацията с партньора. Не са изключени дребни спорове и кавги с членове на семейството, но ако имате рамо, на което да се опрете, нещата ще отминат бързо.

Лъв

Уикендът ще ви зарадва с много енергия и добро настроение. Това ще ви помогне да взимате по-лесно решения и с лекота да оставяте проблемите зад гърба си.

Дева

Може би ще има моменти, в които ще привличате вниманието на околните. Това може да предизвика ревността на партньора, особено ако сте настроени по-закачливо и флиртувате. Внимавайте!

Везни

С половинката си ще искате да разширите хоризонтите си. Можете да се отдадете на ново хоби или да помислите за почивка до екзотично място.

Скорпион

Любовният ви живот се развива в положителна посока, но не е изключено да се окажете в ситуация, в която никой от двама ви не иска да отстъпи.

Стрелец

Някакви положителни новини ще зарадват вас и любимия човек. Това ще ви даде по-ясна перспектива и ще се чувствате по-освободени. Време е да поговорите открито за вашите сексуални желания.

Козирог

Това определено няма да са най-спокойните дни. Вероятността да изпитвате известна несигурност във взаимоотношенията е доста голяма и това ще става повод за скандали.

Водолей

През почивните дни и двамата ще се стремите към постигането на хармония и удовлетворение, без да се опитвате да се наложите над другия.

Риби

Искате с половинката да развиете връзката си на интелектуално и дори духовно ниво. Може би имате нужда от повече време с приятели, прекарани в настолни игри.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *