Любовен хороскоп за декември 2018

Овен

Започвате месеца с Венера, планетата на любовта в последните ѝ дни в сектора на връзките ви. Но през последните месеци, Слънцето и Меркурий също оказаха влияние на сектора на взаимоотношенията ви. Всичко това ви е накарало да се замислите какво точно искате от вашите взаимоотношения. През декември емоциите ви ще се засилят и имате потенциал за повече романтика, без значение дали търсите нова любов или вече сте във връзка. Ще намерите хармония с партньора, а необвързаните Овни могат да изживеят любовни приключения в последните дни на 2018-а.

Телец

Любовният хороскоп за декември обещава приятна среща, ако започнете да гледате по-сериозно на личния си живот. Ако сте мечтали с любимия човек да се отделите в ново жилище, това има шанс да се случи в края на 2018-а. Въпреки че отношенията с партньора ще вървят гладко, душата ви иска романтика и страст. Звездите ви съветват да внесете повече разнообразие във връзката си, нещо което да ви накара да почувствате всички аспекти на интимността.

Близнаци

Самоувереността на Близнаците ще бъде толкова силна, че могат да изплашат някои свои обожатели. Има шанс да срещнете интересна личност, която да ви впечатли не само с интелект, но и с външност. Дайте нежност от своя страна и бъдете по-гъвкави. Обвързаните представители на зодията ще искат нови емоции и експерименти в интимната сфера. Просто се чувствайте свободни да кажете на партньора ви какво ви вълнува.

Рак

Малко вероятно е, Раци, ако сте самотни, да започнете нова връзка, но въпреки това не бива да се отказвате от срещите. Социалният ви живот има нужда от разнообразие. Звездите ви съветват да престанете да преследвате идеала за партньор. От друга страна, ако имате човек до себе си, но не сте съвсем сигурни в него, помислете дали не е по-добре да продължите в различни посоки. Звездите съветват обвързаните представители на зодията да запазят хармонията през този месец, да внимават с емоциите си, за да не си развалят празниците.

Лъв

През декември любовта ще ви изправи пред изпитания. Възможно е да изпитате симпатии към личност, която не ви е привличала преди това. Възможно е да създадете сериозна връзка. Основното е, че Лъвът държи емоциите си под контрол и не казва какво мисли. Имате огнен темперамент, но трябва да знаете мярката си. В противен случай може да пропуснете много възможности в любовта. Няма смисъл да търсите идеалния. Обвързаните Лъвове трябва да внимават с желанието си да са лидери във връзката. Това може да предизвика конфликти. Внимавайте с парите и харчете само за нужното.
Дева

Девата през декември ще иска да флиртува. Зима е, а във вас има толкова много страст. Бъдете малко по-скромни и наблюдателни при избора на партньор, за да не се разочаровате. Искате любовно приключение? Тогава се стремете към създаването на сериозна връзка, за да си спестите главоболия. Вашата интуиция е отлично развита, така че шансът да сбъркате е минимален. Ако вече се намирате в сериозни взаимоотношения, през този месец мислите ви ще бъдат насочени повече към дома, семейството. Ще имате възможност да направите планове за пътуване и да вземете съдбоносни решения. Като цяло декември ще е спокоен за семейните Деви.

Везни

Тези от вас, които наскоро са се разделили с партньора си, ще преминат през декември в спомени за него. Време е да започнете да се срещате с нови потенциални партньори. Внимавайте да не отчуждите някого, който може да се окаже подходящ за вас. Спрете да живеете по обичайния сценарий и имайте различен поглед към света. Имате шанс за създаване на надеждни взаимоотношения. Но всичко зависи от вас, бъдете внимателни. Ако преследвате идеал, тогава в отговор ще бъдете наранени и разочаровани. Обвързаните Везни ще обърнат повече внимание на дома, възможни са конфликти с половинката.

Скорпион

Скорпионите са готови да ухажват, да флиртуват. Забравете за желанието ви да бъдете винаги лидери и бъдете по-внимателни към чувствата на любимия човек. Конфликти и трудни ситуации очакват някои от обвързаните представители на зодията. Внимавайте с емоциите и съсредоточаването върху малките проблеми. Може да ги разрешите, но само двамата заедно с любимия човек.

Стрелец

Ако Стрелецът прекарва целия декември в тъга и копнеж за бивш любовен партньор, дори новогодишните празници няма да го вдъхновят. Оставете миналото и живейте в настоящето. Не драматизирайте, а бъдете по-активни. Ако искате да намерите нова любов, мислете позитивно, погрижете се за себе си и раздвижете социалния си живот. Звездите съветват обвързаните Стрелци да внимават със страстта и желанието да контролират половинката си. Всеки има нужда от лично пространство. Месецът ви предлага да направите мечтано пътуване, което ще ви помогне да преоткриете връзката си.

Козирог

Време е да решите какво точно искате в любовта. Възможни са нови познанства, а вие ще бързате да споделите вашите емоции. Първото впечатление за него може да се окаже измамно. Желателно е да намалите нивото на максимализъм и да търсите партньор, с когото да сте съвместими. Ако някой е привлякъл вниманието ви, не се колебайте да действате. Влюбеният в Козирог ще има желание да експериментира в интимната сфера. Семейните могат да бъдат изправени пред конфликти. Бъдете търпеливи, всичко ще се разреши.

Водолей

През последния месец от годината не бъдете толкова недостъпни и дайте шанс на някого, който реши да ви покани на среща. Просто се забавлявайте, за да не завършите годината с лошо настроение и усещане за самота. В случай, че се намирате във връзка, звездите ви съветват да бъдете по-сдържани в емоциите си. Може да разрешите всички проблеми мирно. Ако не промените тактиката си, ще провалите празниците си.

Риби

Звездите ви съветват да поемете инициативата, за да не завършите годината самотни. Може би е добре да спрете с мелодрамите. Вместо това помислете за повече романтика и необикновени моменти с партньора си. Необвързаните Риби имат потенциал да срещнат нова и интересна личност, но ако не се затварят в себе си.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *