Любовен хороскоп за седмицата! Ретроградният Меркурий ще ни обърка плановете

Интензивни чувства, ревност, притежателност и необходимост да се контролира посоката на вашия любовен живот ще доминират. Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза и това определено ще се отрази на любовния ни живот. Такава ще бъде седмицата в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ще се чувстват така, сякаш любовният им живот е направил няколко крачки назад. Ще искате да изразите вашите мисли, емоции, но няма да се получи по начина, по който трябва.

Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза в четвъртък и това ще бъде почувствано и от Венера. Усложненията в любовния ви живот ще произтичат от проблеми в миналото. Бъдете търпеливи, ще отнеме повече време да получите отговорите, от които се нуждаете.

Телец

Тайни от миналото могат да излязат наяве и вашата половинка не само да разбере за тях, но и да се почувства засегната по някакъв начин. Най-голямото предизвикателство за вас е да се справите с миналите грешки и да поемете по нов път, дори и той да е неравен в началото си.

Близнаци

Леко объркване ще се наблюдава и в любовния живот на Близнаците, за които има вероятност да започнат романтична връзка с един от техните приятели. Внимавайте, защото по това време Меркурий ще бъде ретрограден във вашия сектор на приятелствата и е добре да изчакате до 15 април. След този период ще може да взимате по-адекватни решения за любовта.

Рак

Проблеми в любовта могат да възникнат заради вашите неконтролирани емоции, уважаеми Раци. От друга страна, половинката ви може да се почувства застрашена от промени свързани с вашата работа, особено ако се налага да работите повече и да отделяте по-малко време на връзката ви.

Не позволявайте несигурността на партньора да ви манипулира. Опитайте се да поговорите, в противен случай връзката ви може да ерозира.
ъв

Лъвовете ще се замислят сериозно върху смисъла на любовта, взаимоотношенията, живота, желанията ви относно една романтична връзка. Ако с настоящия ви партньор се разминавате в целите, възгледите за живота и любовта, възможно е да се почувствате по-малко привлечени към този човек.

Несъвместимостите започват да излизат наяве. Не бързайте с решенията, а обсъдете вашите мисли с партньора си.

Дева

Разногласия няма да липсват и за Девите. Те ще бъдат породени от финансови въпроси. С любимия човек може да не сте на едно мнение относно това колко харчите за домакинството, децата или пък да се разминавате относно закупуването на нов дом. Запазете добрия тон и обсъдете внимателно решенията си.

Везни

Когато става въпрос за комуникация, в следващите няколко седмици с любимия човек може да се движите в мътни води. В четвъртък Меркурий ще заеме ретроградна позиция в сектора на вашите взаимоотношения и така ще се задържи до 15 април.

Хубавото е, че с партньора си ще искате да преразгледате вашата връзка и да се опитате да я подредите. Този път може да сте в състояние да постигнете компромис. От друга страна обаче може да не искате да налагате нови решения. Това може да е разочароващо.

Скорпион

Възможно е да се появяват здравословни проблеми. Ще се наложи да помислите върху правилния курс на лечение и дали да го предприемете. Комуникацията с половинката по този въпрос може да бъде напълно объркваща и да доведе до недоразумения. Говорете с някой друг за решението, което се налага да вземете.

Стрелец

Вашият любовен живот е на път да стане интересен… и объркващ. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия сектор на романтиката. Възможно е да преразгледате текущата си връзка, да помислите върху това дали той или тя отговаря напълно на вашите нужди.

Друга възможност е да решите да се позабавлявате с бивша половинка. Най-важното е да обмисляте добре решенията си.

Козирог

Тази седмица в любовния рай може да настъпят някакви проблеми. Колкото повече се опитвате да налагате контрол, толкова по-сложни ще стават нещата помежду ви.

Сега не е моментът да поставяте ултиматуми на любимия човек. След 15 април, когато Меркурий няма да е ретрограден ще успеете да постигнете съгласие по редица въпроси.

Водолей

Колкото повече тайни пазите от половинката си, толкова повече ще навредите на връзката си.

Може би има нещо, което не желаете да споделите, само защото смятате, че той или тя няма да го одобри или че това застрашава връзката ви. Никой не е съвършен. В същото време е важно да поемете отговорност за това, което казвате или правите.

Риби

Ако в последно време сте похарчили повече пари, може би ще искате да скриете част от информацията от половинката си. По-добре е открито да обсъждате тази ситуация. Партньорът ви има право да знае и е възможно да ви подкрепи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *