Любовен хороскоп за уикенда

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.

Овен

Вече мислите за почивка, но всяко усилие, положено сега, ще ви донесе сериозни дивиденти, така че не бъдете гневни, ако ви се наложи да работите и през уикенда. Вместо да се оплаквате от несправедливата съдба, помислете за приятен начин за релакс с половинката след ангажиментите.

Телец

Опитвате се да направите равносметка на живота си и „пролетно почистване“ на познатите си. Това може да бъде доста освобождаващо преживяване, така че браво! На любовния фронт също ви чака изненада – колкото и дребна да е тя, ще ви донесе голям напредък.

Близнаци

Балансирането между личните ти нужди и тези на партньора ви включва много преговори, за да достигнете до взаимно удовлетворяващ резултат. Ще трябва да бъдете изключително тактични и временно да пренебрегнете егото си в името на общото благо.

Рак

Чака ви един доста активен уикенд – можете да изкарате часове във фитнеса или сред природата и като цяло преливате от ентусиазъм. С половинката ви няма да ви остане време да се видите насаме, но пък се очертават приятни срещи с приятели.

Лъв

От известно време сте влезли в романтичен и креативен период и излъчвате онзи специален чар, който помита всичко живо. Появяват се нови възможности в любовен план, така че трябва да разгледате приоритетите си и да си дадете сметка на какъв етап от живота си сте.

Дева

Този уикенд цялото ви същество ще се върти около домашното огнище и близките хора. Ще имате настроение за големи събирания и много веселие. От друга страна, мислите ви са насочени към някаква промяна в дома, която обаче предпочитате да коментирате с партньора преди да пристъпите към ремонтни дейности.

Везни

Отдава ви се възможност да изясните стари проблеми, които седят и чакат своя ред. Дълго време се правихте, че не ги забелязвате, но няма да повярвате колко ще ви олекне, когато „изчистите“ неразбирателствата с половинката.

Скорпион

Високите температури действат на настроението ви зареждащо и кипите от енергия и желание да опитате нещо различно, да идете на непознато място, макар и само за един ден. Свежото ви и леко настроение ще окаже благотворно въздействие на романтичната ви връзка, защото ще загърбите мнителността си поне за малко.

Стрелец

Дано да сте настроени на любовна вълна, защото ви очакват изненади! Освен незабравими мигове, ще ви имате възможност да вземете решения, които в последствие ще се окажат доста ключови и правилни.

Козирог

За пръв път от много време насам се чувствате спокойни – и на работното място, и на любовния фронт. Може би ви е малко странно да нямате задачи за изпълнение, но не е лошо поне за два дни да „укротите топката“.

Водолей

Романтиката остава на заден план този уикенд, защото вие имате бляскави планове с вашите приятели. Имате нужда от купони, коктейли и много лудории.

Риби

Напоследък се чувствате като погълнати от ураган от събития. За щастие, през уикенда домашният уют ще бъде вашето островче на спокойствието, което няма да искате да напускате дори за миг.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *