Любовен хороскоп за 15 – 21 октомври

Романтиката от миналата седмица определено няма да се усеща така силно. Меркурий и Венера ще ни изправят пред поредните любовни изпитания, свързани най-вече с комуникацията с половинката. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица повече ще ви вълнуват финансовите въпроси, отколкото любовта. Възможно е да се приспособите трудно към нова финансова реалност с партньора си. Някои от вас може да загуби някакъв източник на доход и сега да разчита изцяло на любимия човек. Няма да ви е лесно, особено ако сте свикнали на финансова независимост. Не забравяйте, че сте един отбор, който може да преодолее всички препятствия.

Телец

Някаква дилема, неразрешена в миналото, напомня за себе си и това ви кара да се чувствате отегчени и уморени. Вероятно сте си мислили, че тази ситуация е преминала, че сте освободени от нея и че е време за романтика. Всъщност това може да се окаже стара любов, ваша или на половинката ви, която се опитва да наруши хармонията ви. Ако това е така, с партньора си не отлагайте разговора, с който да разрешите проблема финално. Не се заблуждавайте, няма начин нещата с бившия ви/бившата ви да се получат.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще се нуждаят от подкрепата на любимия човек или обратно. Въпроси свързани със здравословното ви състояние ще изискват взаимна подкрепа. Осигурете си я. Необвързаните Близнаци може да преразгледат възможността за романтика с някого, с когото работят. Бъдете внимателни, ако не сте напълно сигурни, че искате да опитате с този човек.

Рак

Планетата на любовта Венера, вече няколко седмици е ретроградна във вашия сектор на романтиката. Бивш партньор може да напомни за себе си. Това не означава, че бихте опитали отново с него, но енергията му ще се усети по определен начин. Меркурий и Венера ще ви накарат да си спомните за времето заедно, без значение дали сте били щастливи или не. Възможно е и да не сте сигурни дали бихте сключили примирие с него. Тази седмица не взимайте окончателно решение.

Лъв

За обвързаните Лъвове не са изключени конфликти с половинката. Война на думи, финансов проблем, въпроси свързани с дома. Ако не започнете да планирате за бъдещето, желанията ви няма да се осъществят. Помислете добре и поговорете с половинката си.

Дева

Ситуация между вас и половинката ви ще ви накара да се замислите дали в тази си връзка не носите известен „багаж“ от предишни взаимоотношения. Деви, не забравяйте, че сега се намирате в различно време и взаимоотношения, с партньор, който се различава от предишните ви. Изборът ви на поведение трябва да бъде добре обмислен, за да не съжалявате.

Везни

Уважаеми Везни, това определено няма да бъде седмица на сърца, романтика и пеперуди в стомаха. Страстта може да бъде подмината заради спорове с любимия човек, свързани с ревност, финанси или това, че не се чувствате оценени от него. Може би пък половинката ви иска да се забавлява повече и без вас. Ако ситуацията във връзката ви е тази, това може да доведе до нейния край.

Скорпион

Скорпионите ще имат желание да разговарят с половинката син по определен въпрос, който може да прерасне в спор. В желанието си да защитите своите позиции, може да бъдете по-резки в изказванията си. Ако това се случи, ще съжалявате на по-късен етап. Мислете преди да говорите.

Стрелец

Ако има нещо, от което не сте доволни във вашата връзка, кажете го на половинката си. Не може да продължавате да се преструвате, че не сте тъжни или че даден проблем не съществува. В същото време се страхувате, че ако споделите, това може да доведе до край на връзката. Нима предпочитате да живеете във взаимоотношения, които ви потискат?

Козирог

Когато в любовния ви живот има сътресения, вашите приятели са тези, на които обикновено се опирате. Тази седмица обаче, може да се почувствате напълно сами. Вероятно има ситуация или взаимоотношения, от които не спирате да се оплаквате, а те може би и няма как да се променят. Отново ще потърсите съвет от приятел, но готови ли сте за отговори? Може да не ви харесат.

Водолей

Седмицата няма да бъде особено любовна за водолеите. С половинката си може да стигнете до спорове, свързани с децата, дома или пък да не усещате подкрепата ѝ по отношение на вашите цели. Ако сте необвързани, но ви предстои първа среща, вгледайте се добре в червените флагчета. Може би е добре да я отложите.

Риби

Въпросите за любовта ще ви накарат да се чувствате уморени. Искате да защитите себе си, да излезете прави в спор с половинката, докато той или тя не мисли като вас. Вашата версия на истината и тази на партньора ви може да е много различна. Ще стигнете до извода, че не желаете да бъдете във връзка, в която има толкова много несъответствия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *