Любовният ви живот според месеца на раждане

Знаете ли, че месецът, в който сме родени разкрива какви сме в любовта. Всеки месец от годината принадлежи към определен сезон, периоди, които се случват в природата и оказват влияние върху нашата нагласа към света. Какъв е вашият любовен живот според рождения ви месец.

Януари
Лесно могат да ви омагьосат в любовта. Не харесвате клишетата и винаги успявате да убедите половинката си да опитате нещо ново. Вашата силна природа ви помага да споделите мислите си с партньора, но имате проблем да чуете от какво се нуждае отсрещната страна. Лидерските ви качества често прозират и в любовта.
Февруари
Любовният живот на родените през февруари е доста приключенски. Когато сте влюбени може да бъдете изключително страстни, но и да се отдалечите много бързо емоционално, ако нещо не ви хареса.
Независимо от това, обичате да водите философски разговори с партньора до себе си. Държите на романтиката и винаги намирате начин да я покажете към любимия човек.
Март
Вие сте изключително духовна личност. Когато се влюбите ви се иска да прекарвате колкото се може повече време в леглото с половинката. Когато достигнете дълбоко ниво на интимност, можете да направите любовната връзка специална. Нежни и внимателни към половинката си, вие жадувате за споделеност и хармония в любовта.
Април
Родените през април са напълно непоколебими, когато се интересуват от определена личност.
В любовта постоянно търсите внимание и сте желан партньор в леглото. В една връзка не бихте приели да бъдете водени, искате вие да се наложите. Постоянно търсите разнообразие и приключение. Можете да създадете дългосрочни взаимоотношения, но след приключването им, трябва бързо да намерите нов партньор, защото самотата не ви понася.
Май
Когато правите любов, искате максимален комфорт, но се грижите и за удобството на другия. Очаквате да получите всичко,, от което се нуждаете и ако това не се случва, партньорът бързо ви омръзва.
Не обичате да бъдете сами, но екстровертната ви природа ви помага да водите интересен социален живот.
Юни
Ако сте родени през юни, вашият любовен живот е много експериментален. В спалнята очаквате повече интензивност, разнообразие в секс позите и любовната игра.
Креативни сте и сте склонни да правите планове за бъдещето, когато сте влюбени. Винаги търсите начин да внедрите идеите си в любовта и за вас е много важно да може да разговаряте открито с половинката си.
Юли
Ако сте родени през месец юли, любовният ви живот е доста задоволителен.
Вие държите на емоционалната връзка с партньора в спалнята и извън нея. Когато се намирате във връзка сте лоялни и обичате да давате на другите същото удовлетворение, което изпитвате и вие.
Уверени, щастливи, но често скриващи своите страхове и чувства.
Август
Любовният живот на родените през август понякога може да бъде леко объркан. Вие или сте изключително щедри към партньора си, или сте егоисти.
В спалнята се стараете да дадете възможно най-много от себе си, да се докажете като добри любовници пред човека, с когото сте, или пък сте изключително егоистични.
Хората, родени през август, са хората, които поемат отговорност и водят света. Обичат да водят и във връзките си и е важно блясъкът на половинката им да не засенчва техния.
Септември
Ако сте родени през месец септември, любовният ви живот може да е едно от най-невероятните неща на планетата.
Вие сте много страстна личност, когато става дума за любов, интимност и романтика. Готови сте на любовни експерименти, само когато чувствате емоционална връзка с човека до себе си.
Хората родени през септември понякога имат нереалистично високи очаквания за партньорите си и са склонни да показват по-лошите си страни. Високите им идеали често разочароват половинките им и дори могат да ги оставят самотни в любовта.
Октомври
Ако сте родени през месец октомври, очаквате любовта ви да бъде една от най-великите любови на света. Не обичате да бързате, да насилвате събитията и сте изключително добри в съблазняването. Вие не правите просто секс, а любов.
Хората родени през октомври са точно обратното на сезона, в който се раждат. Не харесвате конфликтите във връзките, ето защо винаги се опитвате да разрешите проблемите дипломатично.
Ноември
Родените през ноември са доста особени в любовта. Обичате да показвате, че притежавате половинката си. Вашата загадъчност ви прави интересни, а приключенският ви дух често се проявява и в спалнята. Ревниви сте, но в същото време може да водите две паралелни връзки. Силната ви страст към живота, винаги личи и в любовните ви отношения.
Декември
Ако сте родени през месец декември, любовният ви живот наистина може да бъде един от най-приятните. Вие сте много креативни любовници, когато се интересувате от човека, който харесвате.
Обичате да изпробвате нови неща, особено в секса. Въпреки че сте склонни да бъдете щедри, понякога сте твърде горделиви, искате да се налагате над половинката, което невинаги е добре прието от другата страна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *