Маринела Арабаджиева тръгва на психиатър

Психиатър ще оказва помощ на опиталата да се самоубие през юли подсъдима хотелиерка Маринела Арабаджиева. През миналата седмица стана ясно, че на 17 юли съпругата на Ветко Арабаджиев е погълнала огромно количество медикаменти, с което е целяла да отнеме живота си.

Впоследствие обаче е била откарана по спешност в болница, където са ѝ оказали помощ и са успели да я върнат от онзи свят. На Маринела обаче ѝ били назначени консултации с психиатър, който констатирал, че тя е предразположена към подобни прояви и едва ли първият ѝ опит за самоубийство ще бъде последен. Освен съдебните проблеми милионерката страда и от редица здравословни такива. От години се знае, че тя има силна хипертония, която води до кризи и припадъци, като неведнъж, докато била в ареста, Арабаджиева загубила съзнание.

Заедно с медицинската помощ бизнес дамата получава и морална подкрепа от някои от най-близките си приятели. Един от хората, с които подсъдимата Маринела общувала най-често, е миската Ивайла Бакалова. Самата Арабаджиева не пропусна да ѝ благодари в социалните мрежи, че бди непрекъснато над нея, дори повече от членовете на семейството ѝ. „В най-тъмните времена Господ ни праща най-светлите хора. Благодаря за приятелството и дългите разговори. Обичам те!“, написа Маринела към своя обща снимка с Ивайла, която публикува на 1 август, по-малко от 2 седмици след датата на опита си за самоубийство.
В същото време децата на Арабаджиева по никакъв начин не издават в социалните мрежи, че са разтревожени за състоянието на своята майка. Малката ѝ щерка – Александра, се вълнува единствено от конния спорт, който практикува, и залива интернет пространството със свои снимки от конната си база.

Припомняме, че Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха задържани в Барселона през март 2019 г. с европейска заповед за арест. Два месеца по-късно те бяха екстрадирани в България и им бяха предявени обвинения за участие в организирана престъпна група за данъчни измами, престъпно укриване на данъци и пране на пари. В момента Маринела Арабаджиева е под домашен арест.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *