Марта Вачкова тормозена от бившия си мъж, актрисата стигнала до съд с бащата на дъщеря си Радостин

В същински ад превърнал живота на Марта Вачкова бившият ѝ мъж Радостин Миладинов. Дори след като общата им дъщеря Рада навършила пълнолетие и вече била самостоятелна, екссъпругът на актрисата продължавал да тормози и двете с обаждания.

Марта и никому неизвестният бизнесмен бяха семейна двойка почти 8 години. Бракът им обаче не тръгнал гладко от самото начало, а половинката на Вачкова често си изпускал нервите и се държал зле с нея. Макар всички от обкръжението ѝ още тогава да я навивали да го зареже, тя продължавала да има надежда, че нещата помежду им ще потръгнат, особено след появата на дъщеря им. Всъщност Рада се оказала ябълката на раздора за двамата. Когато Марта напуснала мъжа си заедно с детето, той започнал да я притеснява по телефона и да ѝ създава най-различни спънки в отглеждането на наследничката им. Не желаел да подписва декларация детето да пътува където и да било, а в същото време бягал от финансова отговорност и не плащал пукната стотинка издръжка.

Преди 5 години Вачкова и Радослав стигнаха дори до съд. Дългогодишната им война ескалира, когато започнаха взаимно да се обиждат публично, макар Рада да бе вече тийнейджърка и тежко да преживяваше кавгите им. „Бащата на дъщеря ми е един престъпник, но няма кой да го осъди. Не дава издръжка от години, аз си съсипвам здравето, за да се влача по дела и да го съдя. Уморих се вече!“, изригна Марта. Тогава тя намекна, че е ставала и жертва на домашно насилие, проявено от негова страна, пише „Ретро“.

„Физическото насилие е нищо в сравнение с психическото. На боя ти веднага отвръщаш. Но кое е ответното на обидата? Няма по-страшно от това да ти се внушава, че за нищо не ставаш, че не си добра майка, че не можеш да готвиш, актриса не можех да бъда. Нищо не бях. Ад!“, споделя звездата на „Откраднат живот“.

Бащата на Рада не се появи и на скорошния ѝ абитуриентски бал. Наследничката на Вачкова завърши Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“, а в момента е студентка в Националната художествена академия, където следва специалност „Плакат и визуална комуникация“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *