Махат Гала и мъжа й! Ето коя двойка ще седне на местата им

Гала най-вероятно занапред няма да води предаването си „На кафе” по Нова телевизия.

От есента шоуто най-после слиза от ефир, тъй като в последната година гледаемостта му падна чувствително, а след избухналия скандал с болната от рак Теодора, която едва не умря в Бразилия, съдбата на рубриката била предрешена, писа „Таблоид”. Както стана ясно, именно „На кафе” е рекламирало шарлатанина и неговите посредници у нас.

Шефовете на Нова отдавна смятали, че Гала и екипът й са изчерпани като съдържание и визия, но заради приятелството на блондинката с продуцента Маги Халваджиян правели компромиси. Рейтингът на „На кафе” бил срамно нисък и се наблюдавало явен отлив на зрителски интерес.  Публична тайна било, че на драгите зрители отдавна им било втръснало от едни и същите гости в студиото, които разказвали по цял час за семейните си драми и банални битовизми. На редакционната поща пристигали имейли, в които хората изказвали негодуванието си отпостоянното присъствие на Меги Желязкова, Поли Паскова, д-р Папазова, пернишкото Барби, избрано за Мис България – Антония Петрова, плюс сюрията евтини чалгаджиийки с просташки разкрития за жалкия си личен живот.

Зрителите негодували, че 20 години в предаването нямало никакви генерални проблеми, че първоначалните постоянни  гости – певецът Искрен Пецов и житейската му спътница Диди Дрингова били заменени от фолк идола Константин и неговата съпруга Надя. Новата шефка в телевизията Вяра Анкова отдавна следяла развитието на предаването и разбира се – забелязала, че то цикли на едно място, въпреки присъствието на мъжа на Гала – Стефан. Търпението й вече било изчерпано и тя имала спасителен план за сутрешния часови пояс на Нова телевизия. Според нея часовете преди обед трябвало да бъдат запълнени със смислени теми, а не с разкази за уринотерапия, ходжи, врачки, баячки и представящи се за моделки и певици елитни проститутки. Пердето й паднало след случая с Теодора Маджарова, която замина при уж известен шаман в Сао Пауло, Бразилия, за да се лекува от рак, но там състоянието й рязко се влоши и се наложи да бъде върната в родината с помощта на Министерство на външните работи.

Анкова била категорична, че ще трябват и нови лица за предстоящия есенен сезон. Ако се вярва на мълвата, тя вече се била спряла на Георги Любенов, който в момента е водещ на съботно-неделното предаване по БНТ „Денят с Георги Любенов”. Журналистката искала предаване, което да бъде подобно на „Преди обед” по Би Ти Ви с водещи Александър Кадиев и Деси Стоянова. Смятала да вкара новини от политиката, икономиката, актуални събития, информация за пътищата – все неща полезни за зрителите, които не се интересуват от чудодейните кремчета за разкрасяване на разни фирми, нито пък от модерните пластични операции, касаещи различни части от тялото. За дама, която да радва очите на зрителите била харесана партньорката на Любенов – журналистката Ева Кикерезова.

Говори се, че дългобедрата хубавица направила впечатление на Анкова с екранното си поведение, докато замествла колегата си, който бил Москва по работа. Вяра споделяла пред колегите си от мениджърския екип, че иска да има на разположение качествени водещи, а не говорещи красиви глави. Твърдяла, че сутрешния блок трябва да има модерна визия, която Гала и Стефан нямало как да му предадат.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Попивко Папкин

    Крайно време е тази недоклецана пърделница и скапаният и междубедреник да се махнат от ефир, кафа от кухи празноглавци с огромно неподплатено самочувствие!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *