МВР разбра кой е пътният полицай, заснет с подкуп

Установен е пътният полицай, който предизвика възмущение, след като в социалните мрежи се появи клип, в който той иска подкуп. Това стана ясно от думите на главния секретар на МВР старши комисар Младен Маринов.

Авторът на видеото, което се появи в социалните мрежи, твърди, че в четвъртък е спрял за две минути на булевард „Васил Левски“ в София и това му е коствало 50 лева фиш и 50 лева подкуп, съобщава NOVA.

Главният секретар на МВР старши комисар Младен Маринов каза пред Дарик, че е разбрал за клипа вчера следобед и незабавно се свързал с ръководството на дирекция „Вътрешна сигурност“ във вътрешното министерство.

Вчера е било установено времето и мястото, където е направен клипът, служителят на МВР от кадрите, както и всички детайли, каза Маринов.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова каза пред NOVA, че според установеното по случая до момента водачът на автомобила от клипа не е имал талон за преминат годишен технически преглед и е трябвало да се състави акт за това. Полицаят е поискал 50 лева подкуп, за да състави акт за друго по-леко нарушение – неправилно паркиране.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Фанети Мазакура

    Тоя кокошкар за 50 кинта сега да лъска тоягата на бай Ставри от Централния софийски…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *