Меган и Хари усилено търсят къща и охранители в Америка

Принц Хари и Меган Маркъл смятат да останат в Америка колкото се може повече. Двойката напусна кралското семейство и отказа обществените финанси, с които се издържаше допреди няколко месеца. Херцозите на Съсекс в момента са в Канада заедно със сина си Арчи, но смятат съвсем скоро да се преместят в по-топлата част на Америка.

Според източници, говорили пред E Online, Меган и Хари искат да прекарат лятото си в Лос Анджелис, където херцогинята е отгледана.

„Започнаха да търсят къщи и дори интервюират охранителни фирми“.

Разбира се, Меган има доста изисквания към бъдещия си дом. Според близки до семейството, тя иска голяма къща, в която да организира бизнес срещите си и където ще може да кани приятели за партита. „Това са двете най-важни неща за нея“, казва източникът.

Напускането на кралското семейство от страна на Меган и Хари събуди огромен интерес по света и всяка тяхна стъпка се следеше много внимателно. Тази седмица дори беше излъчено специално предаване, в което участваха най-близките приятели на Хари.

Състезателят по поло Начо Фигерас казва, че принцът е страдал много от всичко, което му се е случило досега. „Той просто е един баща. Той е човек, който иска да предпази детето си и съпругата си от каквото и да е било“. Най-големият проблем на Хари, според Фигерас, е била хорската критика.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *