Месечен хороскоп за юли 2020

Овен

През този месец е добре да се посветите на вашето самоусъвършенстване. Според това в коя сфера е най-належащо – натам насочете усилията си. Все пак ще трябва да отделите и време за личните ви постижения, ако професионалната област в момента има най-много нужда от вашето внимание. Не подценявайте отношенията с колегите – понякога на тях се дължи поне половината ни успех. В средата на месеца ще имате възможност за кратка почивка, използвайте я рационално и с минимална употреба на технологични устройства. Ако сте в близост до вода не пренебрегвайте нито едно от правилата за безопасност. Лятото може да внесе повишена нужда от романтика в живота ви. Отдайте се на нуждите си, но внимавайте за последиците. Някои от обвързаните представители на знака трябва да бъдат по-разумни.

Телец

X

Този месец може да бъде белязан от голяма печалба. Бъдете уверени в себе си и своите възможности и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Още в първата седмица на месеца ще получите невероятна служебна оферта – не се колебайте дали да се включите в нея. Втората седмица обърнете повече внимание на личните си отношения. Това е и добро време за почивка. В третата седмица на юли ще може да се отърсите от всички притеснения, които сте имали през годината. Това ще е добър период на оптимизъм и възход. В края на месеца започнете да проучвате как да реализирате идеите, които са ви хрумнали през последните седмици. В здравословно отношение се пазете от некачествена храна и ухапвания на насекоми.

Близнаци

През този месец ви очакват много приключение. В служебно отношение ще станете свидетели на интересни събития. Вашето място първоначално ще бъде на наблюдател, но с времето ще изберете своята роля. Каквото и да правите бъдете честни с другите и не действайте в ущърб на никого. В средата на месеца ще може да получите своите конкретни задачи, свързани с професионалното ви развитие. Тогава ще се активизират и приятелските ви отношения. Някой от близките ви ще има нужда от подкрепата и помощта ви. Не се колебайте да подадете ръка. В края на месеца може да се почувствате изтощени. Това е времето, в което да се посветите на вашата почивка. Бъдете с любимите си хора.

Рак

Това е месец, който няма да ви остави да скучаете. Служебните ви ангажименти и вдъхновение, ще се редуват и застъпват със събития от личния ви живот. Помислете как най-добре да съчетаете нещата. С повече дипломация няма да има сърдити и пренебрегнати. Истината е, че вие ще се чувствате на гребена на вълната – ценени, обичани и авторитетни. В средата на месеца ще имате шанса да реализирате огромен проект, който да осигури близкото ви бъдеще. Все пак не разчитайте изцяло на служебните си партньори, а на своите действия. В края на месеца ви очаква сбъдването на ваша мечта, свързана с любовните ви очаквания. Насладете се изцяло на ситуацията – вие го заслужавате!

Лъв

Това е месец, в който трябва да се преборите с вашите демони. Колкото по-голямо значение им отдавате, толкова повече ги „храните“. Намерете време да прекарате няколко дни напълно откъснати от обичайната ви обстановка. Това ще ви даде великолепни идеи, но най-вече ще ви даде необходимото разтоварване. В средата на месеца е добро време за това да помислите как да направите голямо семейно събиране. Ще имате нужда да усетите силата на взаимността. Подкрепата от най-близките ще ви даде необходимия кураж. Помнете, че най-тъмно е преди съмване. Последните дни на месеца ще ви дарят с необходимия оптимизъм и кураж, за да продължите и довършите важните започнати дела.

Дева

През този месец ще бъдете затрупани от любов. Обичайте и се оставете да бъдете обичани. Сега в живота ви настъпва нов период, в който ще имате незабравими спомени, но и ще градите основите на вашето бъдеще. Вашата прозорливост и кураж ще ви помогнат да изградите истински и ценни отношения, които да са ви опора в живота. В средата на месеца ще получите добра новина, свързана с наследство. Периодът е добър за финансови операции, може да очаквате постъпления. В края на периода не се колебайте да бъдете честни с близките ви и себе си. Очаква ви разрешаването на сериозен семеен въпрос, свързан с по-възрастни роднини.

Везни

Това е месец, в който ще може да осъществите ваши отдавна бленувани желания. Периодът е спокоен, повечето хора са в почивка и това ще ви помогне да се работите по-уверено. Не пропускайте това време, за да подредите нещата така, както вие бихте искали. Мнозина от вас може да сменят местоработата или дори местожителството. Заложете на устойчивостта и спокойствието. Това са нещата, които днес са безценни. Средата на месеца е подходящо време да почивка и възстановяване на силите и вярата ви в живота и хората. Необвързаните представители на знака ги очаква романтично приключение. В края на месеца е добро време за семейните представители на знака да помислят за попълнение в семейството.

Скорпион

През този месец заложете на сигурността. Каквото и да правите мислете две крачки напред. Нека не ви притеснява какво ще си кажат другите. Все пак се опитайте да оставите по-голяма част от действията ви в тайна. Това се отнася, както за личния, така и за професионалния ви живот. Началото на месеца е добро време за активни професионални действия. Втората част или края на месеца е най-доброто време за почивка. Не търсете нови дестинации. Сега имате нужда от уседналост и сигурност. Ако все пак решите да експериментирате – бъдете сигурни,че имате информация за условията, достатъчно пари и връзка с човек, който може да ви съдейства в случай, че имате нужда от помощ.

Стрелец

Този месец си е за почивка, затова се опитайте да го използвате именно с това предназначение. Отделете максимално време за почивка, пътуване, промяна, развлечения. Каквото и да излезе наяве – отдайте му нужното уважение като част от миналото и нищо повече. Вече сте направили, каквото е могло и сега само може да се наслаждавате на натрупаните знания и опит. Опитайте се да проявите мъдрост в отношения, които някой ще си опита да възроди. Вече имате мъдростта от миналото и сега вече би било жалко да допускате едни и същи грешки. В края на месеца си подарете няколко дни, в които ще правите всичко по ваш вкус. Тогава може да се случи и чудото на любовта за вас.

Козирог

През този летен месец вашите служебни отговорности ще бъдат повече от обикновено. Това може да не ви се хареса, но няма как. Вариантът да сте с лаптопа на плажа не е изключен, което ще направи нещата доста по-поносими. Възможно е дори да бъдете обзети от неподозирано вдъхновение и да сътворите истински шедьоври. Все пак пак намерете време да си починете от работата и да обърнете повече внимание на близките си. В противен случай в средата на месеца може да се окажете прекалено самотни. Краят на юли е добро време за романтични преживявания и подвизи. Вашата половинка го заслужава!

Водолей

През този месец ще получите много предложения за сътрудничество и забавления. Ще сте склонни да откажете повечето от тях. Помислете добре дали това няма да е грешка и дали не се водите от рутината. Ако не сте си осигурили достатъчно движение през последните седмици сега е моментът да промените това и да наваксате здравословното движение. В средата на месеца ще може да си възвърнете формата и ще сте вдъхновени за приключения. Това е най-доброто време за вас за почивка. Ако имате възможност я продължете до края на месеца.

Риби

През този месец се отдайте на заслужена почивка. Това е време, в което не трябва да правите компромиси с вашите нужди и желания. Натрупахте много постижения през последните месец и седмици и сега трябва да обърнете внимание само и единствено на себе си. Затова е много важно да правите това, от което имате нужда. Не се подавайте на чувството на съжаление, което може да отнеме от времето ви, за да го посветите на други. Останалите са свикнали да сте винаги на разположение, но това трябва да се промени. През този месец направете първите опити за това. Първата крачка ще е трудна, но не се отказвайте!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *