Местят Шумахер на Майорка, Корина брои…

Михаел Шумахер ще бъде преместен от имота си в Швейцария в такъв в Майорка, информира illustre.ch. Според изданието съпругата на Шуми – Корина, наскоро е купила на испанския остров имение за 30 милиона евро, съобщи Блиц.

Малкият семеен рай, който е достатъчно отдалечен от останалите къщи в района, има сериозна охрана. Това не е непознато явление за съседите на имота, тъй като до момента палатът е бил собственост на боса на Реал (Мадрид) – Флорентино Перес.

Както е известно, вече пет години няма никакви новини за състоянието на Михаел Шумахер, който претърпя няколко операции на главата след ужасяващо падане докато караше ски във френския курорт Мирабел. На 3 януари Шуми ще отпразнува своя 50-и рожден ден.

„Официално мога да потвърдя, че Михаел Шумахер ще стане жител на нашата общност. Вече всичко е готово за пристигането му“, разкри Катя Роуарч – кметът на курорта Андрач на остров Майорка.

Островната полиция също е уведомена за пристигането на известния германец и семейството му. За момента няма яснота дали това ще бъде постоянен дом за Шумахер или престоят му на Балеарските острови ще бъде временен.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *