Мистериозната Борислава от премиерския скандал с къщата в Барселона е с корен от петричкото с. Кулата

Коя е мистериозната Борислава Йовчева, която автономната полиция на Каталуния Мосос д’Ескадра и антикорупционната прокуратура на Испания започнаха да разследват във връзка с българския премиер Бойко Борисов по подозрение, че той е свързан със заговор за “международно пране на пари” с крайна дестинация в Барселона.

От 2018 г. за Борислава се твърди, че е от петричкото с. Кулата. Според кмета на селото Димитър Дамянов обаче тя е от Сандански, а в Кулата живеел само дядо й. Синът му Георги много отдавна се е изселил с цялото си семейство в Сандански, там са учили Борислава и брат й, после са заминали за София, така че със с. Кулата ги свързва само произходът на баща им, обясни селският управник. Той твърди, че никога не е виждал в Кулата Борислава Георгиева Йовчева.

Красавицата през 2006 г. печели титлата „Мис Бикини”. По онова време тя е била манекенка в Сандански, после заминава да учи в София, а сега твърденията са, че живее с дъщеря си Ема в Барселона в къща, около която се спряга името на Бойко Борисов. Преди повече от година, когато за пръв път се заговори за луксозния имот, Борислава категорично опроверга в медиите каквато и да е връзка с премиера. Сега обаче испанската преса отново гръмна, че скъпата къща се разследва от полицията на Каталуния.

Братът на Борислава – Станко Йовчев, е бил юноша на „Вихрен” и бивш футболист на ЦСКА.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Бай Хой

    Направете ДНК тест на детето на тази санданско-кулска бръмчалка дали не е от Боко…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *