Младежи си налетяха с юмруци в Дамяница заради неизпълнен музикален поздрав

Неизпълнен музикален поздрав на събора в с. Дамяница, община Сандански, предизвика сбиване между двама мъже от Сандански – Митко Атанасов и Стоян Илиев. Бързата намеса на кмета на с. Лешница Светльо Джоров и треньора по борба и учител в Спортното училище Янко Ханджийски е туширала ситуацията. „Малко след полунощ не знам какво се случи, но пред нас две момчета се сблъскаха и си размениха по няколко юмрука по главите. Аз хванах единия от тях, а Янко другия. Причина за сбиването се оказа, че единият е искал да му бъде изпълнен определен поздрав, а другият поръчал друга песен. Не се стигна до сблъсък или пострадали хора“, обясни кметът Джоров.
Кметът на селото Атанас Ангелов потвърди за инцидент в ресторант “Стадиона” в Дамяница. „Важно е, че всичко мина само за минути. Мъжете бяха изведени извън ресторанта и след това две патрулни коли пристигнаха на място. Двамата си стигнаха ръцете и след това продължиха да се забавляват“, каза Ат. Ангелов. 
Съборът в Дамяница се организира винаги на Голяма Богородица, тогава се провежда и единственият фестивал под надслов “За доброто”. Почетен гост на фестивала е бил кметът на община Сандански Кирил Котев.
  ЛИДИЯ МАНЕВА 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *