Множество катастрофи в Пиринско

На 31.07.2020 г. около 18:50 часа на ул.“14-ти полк“ в гр.Благоевград, мотопед „Ролер –скутер“ с 69-годишен водач от гр.Благоевград, заобикаляйки паркиран лек автомобил „Опел Астра“ се удря във вратата на автомобила, която в този момент е отворена от водачът му, в резултат на което мотопедистът е паднал в дясната лента на пътното платно, а мотопедът е продължил движението си в лявата пътна лента. С фрактура на ребро и порезна рана на шията е пострадал мотопедистът, който след извършен медицински преглед е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.

На 31.07.2020 г. около 21:55 часа на бул.“Св. Св. Кирил и Методий“ в гр.Благоевград, на паркинг зад жилищен блок, лек автомобил „Ситроен“ с 31-годишен водач от Благоевград е блъснал 28-годишна жена от града, в резултат на което тя е паднала на пътното платно и е получила травма на левия крак.

На 02.08.2020 г. около 00:05 часа по пътя между с.Лъжница и с.Баничан, неизвестен към момента лек автомобил е навлязъл в частично в лентата за насрещно движение, блъснал се е в движещ се по нея лек автомобил „БМВ“ и е напуснал местопроизшествието без да изпълни задълженията си на участник в ПТП. С разкъсно-контузна рана  на лявата вежда  е пострадал 25-годишният водач на лекия автомобил „БМВ“.

На 02.08.2020 г. около 23:30 часа на пътя между с.Първомай и с.Кавракирово, общ.Петрич, неправоспособен и непълнолетен младеж от гр.Петрич, управлявайки  с несъобразена с пътните условия скорост мотопед“Ямаха“се блъска в предпазна мантинела и се преобръща на пътя. Младежът е получил разкъсно-контузна рана на главата и е настанен за лечение без опасност за живота.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *