Мон Дьо предаде брутално дружката си Ива Софиянска

За дружбата между Мон Дьо и най-добрата му приятелка Ива Софиянска се знае отдавна, но дали още има топли чувства между двамата, не се знае. Взимащият най-емоционалните интервюта журналист предаде дружката си Софиянска по много некоректен начин. Снахата на Васил Божков Ива наскоро се оплака, че никога не е предполагала, че ще гледа Оскарите от дивана вкъщи, а междувременно Нова телевизия обяви, че Монди сам ще води специалното студио за култовите награди. Ива Софиянска продължава да не може да си намери работа, след като напусна Нова телевизия.

Двамата с Мон Дьо бяха неразделни не само на екран, но и в живота, като обикаляха събития заедно, а преди години брюнетката избра него, за да обяви, че чака второ дете. Днес обаче положението е различно и двамата вече гледат в различна посока. За трета поредна година Нова ще излъчи на живо най-бляскавата нощ в Сезона на наградите – церемонията по раздаването на отличията на американската Академия за кинематографично изкуство.

И докато миналата година редом до Мон Дьо в студиото бе и Ива Софиянска, то сега той ще говори само със своите гости. „Много пъти досега съм преживявал „Оскар“-ите с ума си, но тази година за първи път ги живея със сърцето си. Мария Бакалова пише история, а светът гледа към България, за да види дали Холивуд ще короняса своята нова кралица“, споделя Мариян Станков – Мон Дьо. В „Нощта на триумфа“ най-добрите ще коментират най-добрите. Кои са те – водещият на специалното студио пази имената им в тайна. Така, както ще направят и организаторите на най-чаканото и значимо филмово събитие за годината в Лос Анджелис за своята първа различна нощ в цялата си история.

Петчасовата програма на специалното студио „Треска за Оскари – Нощта на триумфа“ започва в 22.00 ч. на 25 април по NOVA и ще продължи до 3.00 ч. на 26 април. Тогава предстои и стартът на живото предаване на бляскавата церемония по раздаването на 93-тите награди на американската Академия за кинематографично изкуство „Оскар“ в ефира на филмовия канал KINO NOVA, пише hotnews.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *