Моторист се заби в аварирала кола, двама са в болница

Моторист и неговият спътник са в болница след тежък пътен инцидент в Пловдив. Катастрофата е станала на бул. „България“ в посока моста на Адата. 

Мотоциклетът се е забил в задницата на лек автомобил „Фолксваген“, който през това време е бил спрял на аварийни светлини в крайна дясна лента. Шофьорът на колата е отбил вследствие на възникнала неизправност във возилото. 

Заради авариралата кола, целият трафик е бил насочен в лявата лента, но мотористът в бързина е решил да се промъкне между автомобилите в дясната лента. Вследствие на това последвал удар, а двете момчета – водачът на мотора и неговия спътник, са изхвърчали на асфалта. 

На място веднага е бил повикан екип на „Спешна помощ“, който е откарал пострадалите в болница. Според очевидци младите мъже са били адекватни с повърхностни кървящи рани. Шофьорът на колата не е пострадал.

На място е изпратен полицейски екип на „Сигма“, който очаква резултатите от прегледите на пострадалите в болничното заведение. 

Заради инцидента движението по булеварда се извършва само в една лента. В района се е образувало голямо задръстване, като образувалата се колона от коли започва още от кръговото кръстовище на Панаира. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *