Мъжете копнеят за това, но никога няма да ви го кажат

На пръв поглед думите романтика и мъж звучат като оксиморон, нали? В днешно време повечето жени трудно биха допуснали, че някъде по света може да съществува романтичен мъж. Вероятността пък да попаднете на дами, които да познават такъв, дори е още по-малка. Колкото и да не ни се вярва обаче, оказва се, че грешим. Мъжете харесват да ухажват, но също като жените, и те копнеят да бъдат от време на време поглезвани. Вижте за кои романтични жестове жадуват господата, но няма да ви признаят:

Да го изненадате с подарък
Мъжете също обичат приятните изненади. Дали ще е под формата на материален подарък, вкусна гозба за вечеря или зашеметяващ стриптийз, няма значение. Важното е да им доставите онова удоволствие, за което копнее всяко влюбено момче.

Да му говорите нежно
Мъжете обожават чувствения женски шепот. Говорете му тихо, бавно и нежно. Споделете му мил спомен или приятен момент от деня. Усмихнете се. Гледайте го в очите. Покажете му, че този човек ви вълнува силно и изпитвате изключителен интерес към неговата личност. Това не само ще поласкае мъжкото му его, но и ще го развълнува както на духовно, така и на физическо ниво.

Да го докоснете
Дали ще е по рамото, бузата или по друго по-горещо място, вие си знаете. Мъжете обаче също са човешки същества и лесно се възбуждат от деликатния, уж неволен, допир на женска ръка по тялото им.

Да го попитате как е минал денят му
Покажете интерес, общувайте с любимия си човек, попитайте го как е минал денят му. Толкова е простичко, нали? Това е напълно достатъчно, за да се почувства той значим и важен във вашите очи и сърце.

Да го изненадате с неудържимото си желание да правите любов
Една от най-бленуваните сексуални фантазии на мъжа е свързана с това да преотстъпи инициативата в ръцете на партньорката си. В представите си той е отпуснат по гръб и не прави нищо, докато тя нежно го милва с косите си и контролира сама любовната игра.

Да му предложите брак
Да, колкото и да не ви се вярва, има и такива мъже. Експертите смятат, че господата, които копнеят предложението за брак да дойде от дамата на сърцето им, всъщност не са нито женчовци, нито страхливи. Според психолозите става дума за представители на силния пол, които искат да се уверят, че чувствата на отсрещната страна са споделени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *