Мъжете от тези 3 зодии обичат нестандартен секс

В света на интимността, секса и любовта има хора, които се допълват идеално и такива, които се разминават в разбиранията си за добро прекарване в леглото.

Хороскопът влияе доста на сексуалните възприятия и силните усещания. Представителите на тези 3 зодии държат на разкрепостената любов и за тях скучният секс е проблем в отношенията с половинката, пише iwoman.bg.

Ето кои са те:

Скорпион

Те са истински тигри в леглото! Ако излизате с мъж Скорпион, бъдете подготвени, че сексът ще бъде на първо място във връзката ви. Имат освободен дух и са готови да опитат от всичко. Камшици, белезници, всякакви аксесоари са им познати и са част от арсенала им в леглото. Ако имате предразсъдъци в секса, с тях можете да ги забравите завинаги и да се отдадете на страхотен разврат.

Стрелец

Най-капризни са в леглото от всички останали зодии. Мъжете от този знак имат доста голям опит в секса. Разбира се, за тях не са задоволителни обикновените и класически пози. Отдавна им е омръзнало това. Можете да ги спечелите с нов стил от Кама Сутра, с перверзен костюм или нещо супер нетрадиционно. От тях можете да се научите на много, защото се сексуални специалисти.

Козирог

Мъжете Козирози предпочитат сутрешния секс. Те се събуждат с огромно желание да се потопят в света на удоволствието. Това ги зарежда и стимулира. Те си падат по малко по-екстремните пози, които са трудни за изпълнение. Склонни са да стигат до разврат и до крайности в любовта и в леглото. Предпочитат жени, които не се притесняват от разкрепостеността, готови са да опитват нови неща и да доминират в леглото.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *