Мъжете с тази форма на лицето са най-склонни към изневяра

Дали ще ти изневерят, се оказва най-вълнуващият въпрос, що се отнася до партньорските отношения в днешно време.

Ставаме обсебени от страшните истории, които медиите излагат на нашето внимание ежедневно, а като добавим и статистиките, картинката става кошмарна. Но има просто решение – как да познаем неверника още по външния вид.

Лесно е да се каже на някой, просто да не се занимава с човек, на който няма доверие, но не винаги е толкова просто.

Отнема време да изградиш връзка на доверие, а ако имаш лош опит е разбираемо да не можеш да се отпуснеш лесно, доверявайки се изцяло.

Според проучвания на университет в Канада, формата на лицето може да ни каже много за характера на човека, отбелязват от teenproblem.net.

Изследването открива, че както мъжете, така и жените с по-къси и по-широки лица, имат по-високи сексуални способности като цяло. Те също така открили, че мъжете с най-широките лица имат по-високо либидо, което означава, че те са по-скоро „сексуално мотивирани“.

Оказва се, че този тип на лицето е сигнал за бъдещ неверен партньор. Обяснението на учените е, че тези мъже имат повече тестостерон и са по-склонни към един вид „доказване“ на мъжествеността си по този начин.

Въпреки всичко дали този резултат, на проучване над само 450 човека, е достатъчен, за да му се доверим. Но може да го направите, ако това ви успокоява.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *