Мъжът на Мария Илиева се сгоди за по-млада! Заведе я на романтична почивка в Париж

Георги Михайлов- бащата на детето на Мария Илиева, се сгоди за новата си половинка.

Въпреки че Георги не дойде на първия рожден ден на сина си Александър, двамата с новата му избраница си подариха романтична ваканция в Париж. За това, че Георги И Мария не са заедно се знае от самото начало. Преди няколко месеца стана ясно, че младият татко живее в чужбина с новата си половинка. Тя се казва Владислава и е на 26 години. Сега става ясно, че връзката им е повече от сериозна и двамата са сгодени. Според близки до семейството на Георги това се е случило преди няколко месеца, а новата половинка била добре приета в семейството. 

На споделени снимки в социалните мрежи се вижда и годежният пръстен на ръката на Владислава. Двамата живеят в Белгия и рядко се връщат в България. Наскоро двамата си подариха романтична ваканция в Париж, а в интернет се появиха снимки на фона на Айфеловата кула.

Мария Илиева също има нова любов в живота си. Този път певицата се залюби със своя колега Петър Бонев. Двамата са приятели от много години, но искрата между тях пламнала миналото лято, пише „Телеграф“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *