М. Радуканов върна ОФК „Пирин“ в началните класове, лошата новина от лазарета – за Суда сезонът свърши

В момента „Пирин“ се намира в етап начални класове, няма как да прескочиш направо от трети в осми клас, отговори образно наставникът Милен Радуканов на силно завишените очаквания на феновете за пробив в челната шестица на Първа лига или достигане най-малко до финал за купата на България. „Ще бъда доволен, ако останем в крайното класиране на сегашната си 8-ма позиция, но най-доволен ще съм да изпълним поставената цел – запазване на елитния статут, отсече видинчанинът в навечерието на домакинския двубой със „Славия“ в неделя. Бившият му отбор от Овча купел записа неприятни две загуби и ще хвърли цялата мощ на влияние на своя ексцентричен президент Венцеслав Стефанов да избегне третата поредна. Тимът на белите е съвсем различен от този, който аз водих. Радостен съм обаче, че няколко от младите момчета, които израстнаха по мое време, вече са титуляри. С нетърпение чакам да срещна един добър приятел, какъвто е настоящият им треньор Владимир Иванов-Фугата”, заяви Бг-Моуриньо.

От лазарета дойде лошата новина, че оперираният Аймен Суда няма да се възстанови до края на първенството, дори е под въпрос за старта на лятната подготовка. От началото на седмицата на облекчен режим тренира водещият голмайстор Даниел Младенов, който вероятно ще започне мача с най-стария столичен клуб на пейката.

В опит да вдъхне повече самочувствие на резервите пиринският предводител отново ги похвали за представянето в Разград, въпреки класическата загуба от шампиона „Лудогорец“. Всички момчета се представиха добре срещу най-силния отбор у нас. Показаха, че са физически подготвени и на тях може да се разчита във всеки един момент, заключи М. Радуканов.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *