Най-недостъпните мъже са от тези зодии…

Има разпространено вярване, че няма мъже, които да устоят на флирт и магии на очарователна и спираща дъха красавица. Подобно решение обаче е погрешно. Всъщност не е толкова трудно да срещнеш мъж, който в отношенията си с жените мисли по-често с главата си и не следва инстинктите. Просто разберете кой е вашият приятел, според Зодиака. 

Телец

Тези непревземаеми мъже са известни със своят консерватизъм и способност да дават приоритет. Разбира се, такива качества не им пречат да откроят красивите жени и да понечат да общуват с тях. За разлика от по-освободените  зодии, Телецът определено няма да си позволи открито да демонстрира привличането си към жена и още повече, че ще се държи бурно с нея. Между другото, в ситуация, в която човек трябва да направи първата стъпка, също не е много предприемчив. Той ще изчака до последно, преди да реши да отвори сърцето си за своята любима.

Рак

Леко срамежлив и нерешителен, мъжът Рак често създава впечатление за безразличен и далечен събеседник. Харесва красивите жени, а до тях иска да види точно това. В очите им има срамежливост! За решителните стъпки тук изобщо не може да се говори. Следователно, за да се бие за любим човек обикновено не му трябва спътник. Ракът е толкова плах и срамежлив и такива са всички мъже от тази зодия.

Лъв

Реалният и ненадминат Лъв определено не е този, който се страхува да върви към мечтите си. За разлика от Рака, неговата непревземаемост не расте от стеснителността, а по-скоро от заблудите на величието. Прокарването на път към сърцето на този човек е напразно занимание и в повечето случаи безуспешно. Той оценява твърде високо себе си, за да се отдава на мимолетна афера. Репутация – това е! 3 зодии, с които да излизате, ако искате живот пълен с приключения Има хора, за които идеалната среща включва тайландско, филми и ранно лягане с гушкане преди сън. Но има и такива, за които скуката и сп… Прочети повече

Дева

В класацията на непревземаемите мъже, Девата, може би, ще заеме водещото място. Този мъж е толкова недостъпен за противоположния пол, че дори и да е влюбен, едва ли нещо ще се получи. Да отвори сърцето си за любим човек е най-трудната житейска задача за него, върху която понякога му се налага да работи цял живот. Мъжът Дева търси мъдрост и чистота в мислите на жените. Може да се каже, че е изключително четлив и непревземаем човек.

Козирог

По правило Козирогът създава впечатление за студен и безразличен човек. Всъщност е така. Разбира се, не може да се каже, че е бездушен и напълно лишен от чувственост. Той знае как да обича. Просто любовта в неговото разбиране е нещо дълбоко и рационално. Следователно подходът към него, трябва да е специален. Жената, която убеди Козирога, със своята сериозност и отговорност може да е достоен кандидат за ролята на жена. Такава ще има много по-голям шанс за неговото „да“. Това, за разлика от онази, която безсрамно флиртува и професионално хваща очите на мъжете. Тези непревземаеми момчета не са лесна мишена за връзка. И все пак, ако изборът им падне върху вас, може да сте сигурни, че определено ще намерите надежден партньор!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *