Най-непокорните зодии на работното място

Когато става въпрос за работа, от значение е зодията на служителя, тъй като положението на звездите в момента на раждането му определя и качеството му на работа.

Родените под знака на Овена трудно могат да бъдат накарани да изпълняват каквито и да е указания, те за всяко нещо си имат собствено мнение. Въпреки това обаче могат да вложат доста труд, за да постигнат целта си.

Телецът е перфектният служител. Той ще е на работа половин час преди останалите и ще си тръгва по-късно. При това няма да го прави, за да се подмазва на шефа, а за да свърши повече работа.

[Работа]

Близнаците са известни с честата смяна на настроението си. Поради това те са доста проблемни като служители. За Близнаците е фикс идея да станат ръководители и мисълта, че има някой над тях в йерархията ги депресира. Затова те могат да откажат изпълнението на важна задача.

Ракът е добър изпълнител, но винаги иска да подчертае, че има собствено мнение по всеки въпрос. Родените под този знак често имат чувството, че са неразбрани от началника си, и това може да влоши качеството им на работа.

Родените под знака на Лъва смятат, че тяхната мисия е да побеждават. Затова ще вложат всичко от себе си в работата, но в най-важния момент може да съсипят всичко, само за да се докажат пред някого или пред самите себе си.

Девите са прецизни служители – те изпълняват стриктно всяко нещо, което им се каже. Дори да имат свое мнение по въпроса, те ще го изкажат много деликатно.

[Зодии и работа]

Везните са особени, когато става дума за работа. Тяхната мечта е да работят малко и да получават големи суми срещу това. Но тъй като това не се случва, те постоянно негодуват срещу шефа си и са в състояние да провалят важен проект просто за да докажат, че и те са фактор в службата.

Скорпионът действа бързо и решително и е перфектен в работата си. Той изпипва нещата докрай и е голяма рядкост да срещнете Скорпион, който да е немарлив в работата си или да не се радва на успехи.

Стрелецът има свое мнение по всеки въпрос и това често му пречи. Вместо да изпълнява това, което му се казва, той започва да убеждава шефа си, че нещата могат да се направят и по друг начин.

Козирогът е добър служител, но е готов на какви ли не подли ходове, за да се издигне в работата. Обикновено колегите му го мразят, но не показват това, а той си мисли, че е най-добрият в колектива.

Водолеят понякога е неуправляем и трудно може да се поддаде на заповеди и желание за дисциплина от страна на шефовете.

Родените под знака на Рибите са добри изпълнители, но прекомерната им емоционалност ги кара да преживяват силно всяко нещо, което правят. Това не се отразява на работата, но натоварва много психиката им./sanovnik.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *