НАЙ-СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА! Чаканият вратар от орлетата е българин, играл в чужбина, А. Суда се завърна

Чаканият вратар от орлетата е българин, играл в чужбина. Тази оскъдна информация разчупва най-строго пазената тайна, свързана със зимната селекция на благоевградчани. Набелязаният страж обаче ще акостира на стадион „Христо Ботев“ едва след като получи дължимите суми от настоящите си работодатели, което може да се проточи във времето. Дотогава без алтернатива на пост номер 1 остава Красимир Костов.

От „Дъбравска“ 1 охладиха надеждите на наставника Милен Радуканов да върне в отбора любимеца си от миналата пролет Рос Дженкинс. „Няма шанс”, отсече управителят Венко Попов. 28-годишният англичанин изкара есента в норвежкия „Викинг“, за който игра в 12 мача, но отборът изпадна от елита и футболистът се прибра в родината, където е в окачване на подходящи оферти. Такава е пристигнала от германския „Ханза“, но не го е заинтересувала, гласят последните информации от Албиона.

От нелегалност излезе етническият тунизиец Аймен Суда, чиито следи се губеха в последно време и отсъствието му сериозно притесняваше треньорския щаб. Своенравният техничар обаче най-сетне се завърна в областния център на Пиринско и старшията Радуканов вече има една грижа по-малко.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *