Наркотици изплуваха сред версиите за убийствата в Костенец

Наркотици са една от работните версии за двете убийства в Костенец, макар все още да не е потвърдена от разследването, научи TrafficNews.

Застреляната фризьорка Милена Шишкова от няколко години е влязла в схема с наркотици, твърдят запознати с местния ъндърграунд. Самата тя признавала само, че пуши „весели цигари“. 

За връзката на Милена с наркодилъри сподели пред екипа ни и Валентин Петров, ден преди да бъде намерен убит. Хората в Костенец пък виждат в нарковерсията обяснение за рязкото замогване на братовчеда и бившата жена на заподозрения за двойно убийство Стоян Зайков-Чане. Валентин наскоро си купил скъп автомобил и апартамент в София. Милена пък бързо построила своята къща, в която живеела след раздялата със Стоян. Макар самият Чане и техният син Стивън да помагали за строителството, парите за вдигането на солидния дом осигурявала Милена.

Направената експертиза след смъртта на фризьорката обаче била категорична, че тя не е взимала наркотици.

„Тя и Валентин продаваха, но не употребяваха“, твърдят и местните хора в Костенец. Засега не е ясно и по какъв начин следата към дрогата може да е свързана с двойното убийство.

Местните зевзеци пък вече прекръстиха Костенец в КостенЧане заради неоткриваемия бивш затворник, който е основен заподозрян и за двете убийства.

Безуспешното му издирване е на път да помрачи абитуринтските балове в града, както и предстоящите избори, защото хората избягват да напускат домовете си заради страха от Чане.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *