Начините, по които мъжете дразнят жените, които обичат

Мъжете невинаги се държат като зрели и мъдри същества. Понякога те действат чрез грешен подход към жената, която иначе обичат… като я дразнят.

Може би те просто не са наясно с правилния начин, по който да изразят чувствата си, или пък дразнят половинката си, за да привлекат вниманието ѝ. За съжаление, някои жени наистина се ядосват много на това поведение или го смятат за досадно и непривлекателно, пише Tialoto.bg.

Някои дами са готови да се разсърдят сериозно на своя приятел, ако виждат, че той нарочно им лази по нервите.

Ето и шест начина, по които мъжете често дразнят своите половинки, понякога без дори да се замислят защо го правят:

1. Мъжът се държи конкурентно към любимата си

Ако вашият приятел все се опитва да се конкурира с вас, може би той просто иска да ви демонстрира, че е по-добър от вас в някои неща, с цел да събере овациите ви. Но много жени се дразнят на подобно поведение, намират го за грубо и нямат намерение да се състезават с половинката си. По принцип конкуренцията е нещо забавно за мъжете, но жените по-скоро мразят оспорваните битки.

2. Мъжът се присмива на половинката си

Това е много детинско и дразнещо мъжко поведение и ако жената няма чувство за хумор, може много да се обиди. Има мъже, които обичат да имитират своята любима или се шегуват за нейна сметка (използвайки сарказъм и ирония). За мъжа това може да е безгрижна или невинна шега, но за жената не е точно така.

3. Той все не е съгласен с партньорката си

Някои мъже нарочно все се противопоставят на мнението на любимата си, с цел да я ядосат, без да знаят защо точно го правят. Например, ако тя обича кучетата, мъжът ще каже, че е фен на котките. Ако тя хареса даден филм, той ще го обяви за глупав и т. н. Обикновено мъжът не влага много емоции в това свое поведение, но може да засегне много половинката си и наистина да ѝ развали настроението. Жените мразят излишни дискусии и измислени спорове.

4. Той се заяжда за дребни неща с нея

Някои мъже, когато са отегчени или им е скучно, започват да се заяждат с любимата си за глупости. Целта им е просто тя да им обърне внимание. От своя страна жената може много да се разгневи.

5. Мъжът измисля глупави прякори на половинката си

Някои представители на силния пол измислят неприлични, глупави или обидни псевдоними на своята любима жена и въпреки че тя се бунтува срещу тях, те продължават да я наричат така. На тях им се струва забавно, а тя пък се ядосва искрено.

6. Мъжът нарочно не дава отговор на незначителен въпрос

Има мъже, които нарочно дразнят половинката си, като не ѝ отговарят на директно зададен въпрос. Те или увъртат, или се правят на ударени, а това изкарва извън нерви жената. По този начин те искат да я заинтригуват, но по-скоро я вбесяват.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *