Начинът, по който той ви нарича, разкрива за връзката ви

Разбира се, няма момиче, което да не се радва, когато любимият й я нарича със сладки прякори, но знаехте ли, че това може да разкрие много за връзката ви?

Въпреки че може да изглежда тривиално, ако внимателно следвате термините, които той използва, за да разговаря с вас, ще ви е от полза. Ето какво разкрива „милото обръщение“ за връзката ви.

Мила, сърце, душичка…

Такива умалителни прякори показват, че любимият ви се чувства по-силен във връзката ви. Той се смята за ваш защитник. От една страна е сладко, а от друга може да доведе до това да не ви приема сериозно.

Скъпа

Скучно е! Винаги трябва да мислите как той се е обръщал към всичките си партньори преди вас (и кой в ​​крайна сметка ще дойде след вас). Това е най-често срещаното обръщение, използвано във връзките.

Принцеса или ангел

Той е истински романтик. Всъщност вероятно сте и двамата. Когато не искате да говорите с него, той ще ви смекчи с тези имена. Просто се уверете, че той също започва да се чувства като принц, само защото ви казва, че сте принцеса.

Кралица

Ако тя не ви нарича принцеса, а кралица, това означава, че отношенията ви са на съвсем друго ниво. Той е влюбен във вас и то много! Просто внимавайте да останете на това ниво и да не започнете да се държите като истинска кралица.

Baby, honey..

Тези прякори често означават, че той ви разглежда като сексуален обект и по-малко като свой партньор. Може би той няма толкова сериозни планове с вас, колкото ви се струва.

Пухче, дебеланке, бръмбар ..

Тези прякори са изключително грешни и той вероятно е наясно с това. Ако не е, време е да се разделите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *