На снежнобял плаж във Флорида хаджидимовката, футболистка №1 на България, каза „да” на приятеля си Кайл, заминаха на пътешествие из Европа

„Казах „да“ – с този пост в социалната мрежа излезе футболната звезда Евдокия Попадинова, с което простичко обяви, че е приела предложението за женитба на своя приятел Кайл Бари и е направила трансфер в отбора на „обвързаните“.

Предложението бе направено в пълно съзвучие с романтичните мечти на немалко хора – на един от снежнобелите плажове на Флорида, където живеят в момента двамата. На практика това е ново начало на дългата връзка между Евдокия и Кайл, които решиха да поставят ново нейно начало, този път като съпруг и съпруга. Това се случи малко след дипломирането на хаджидимовката като специалист по спортен мениджмънт в университета в град Лима.

Веднага след това двамата обявиха годежа си пред своите родители и заминаха за Европа, където им предстои пътешествие – вече като семейство. Най-вероятно то ще включи и пристигане в родното Хаджидимово, за да може да обявят своето решение „на живо“ и пред родителите на футболистка номер едно на България. За зетя Кайл това ще бъде втора визита в родното място на неговата половинка.

След пътешествието си в Европа двамата ще се завърнат в САЩ и най-вероятно ще се установят във Флорида, освен ако професионалната кариера на Евдокия не я прати на друго място. Самата тя неведнъж е давала да се разбере, че иска да продължи своята кариера във футбола, където направи име зад Океана като играч на „Флорида Гълф Коуст Юнивърсити” /FGCU/ и бе негов голмайстор. Сега се очаква накъде ще я духне вятърът на професионалния футбол, но едно е сигурно – че нейният фен номер едно Кайл Бари ще бъде постоянно до нея!

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *