Невероятните ползи за тялото от пиенето на стафидена вода

Как да помогнем на тялото след тежките коледни трапези? Стафидената вода е уникално средство за пречистване на черния дроб, а също и за цялостна детоксикация на тялото. Освен това има голяма полза и за работата на сърцето, стимулирайки кръвообращението.

При следване на процедурата само след няколко дни ще забележите промените, които настъпват в тялото. Стафидената вода стимулира активната работа на всички биохимични процеси в черния дроб, като по този начин подпомага детоксикирането на кръвообращението. Лекарите често препоръчват стафидите като безценен източник на антиоксиданти.

Здравословно е да пиете стафидена вода веднъж месечно между 4 до 7 дни. При употребата й не се препоръчва консумацията на неща, които влошават храносмилателната система и съответно създават киселинна среда в стомаха. Такива са всички мазни храни, алкохол, газирани напитки, изделия с изкуствена захар (шоколади, сладкиши, бонбони и др.). Всички те повишават холестерола и забавят метаболизма.

Стафидената вода стимулира храносмилането, помага за по-добрата обработка на хранителните вещества в стомаха, намалява киселините, действа ползотворно върху кръвообращението и чернодробната функция. Освен това се счита за идеално средство за отслабване, бори и затлъстяването.

Стафидите са изключително полезен, но често подценяван продукт. Те са отлично средство срещу полова слабост, анемия, ацидоза, повишена температура и запек. Действат и като блокиращо средство на токсините в организма./ Zdrave.to

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *