Невероятният японски хороскоп разкрива неподозирани неща за душата! Вижте коя зодия сте!

В японския хороскоп има 11 знака. Всички те са дълбоко свързани с историята и традициите на японската култура, пише в сайта sanovnik. Вижте каква е вашата зодия според японския хороскоп.
Луна – от 27 декември до 18 януари. Родените през този период са саможиви и отбягват големите компании. Не са конфликтни и умеят да изслушват събеседника си. Понякога оставят другите да се възползват от тях. Готови са да се откажат от личностното си развитие в името на любовта.
Свещена костенурка – от 19 януари до 14 февруари. Те са толкова премерени в действията си, че понякога изкарват околните извън релси. Нежни, разумни и търпеливи, обмислят всяка своя стъпка. Под ледената им маска обаче се крият борбени и страстни хора.
Черешов цвят – от 15 февруари до 20 март. Това са най-големите оптимисти. Запалени авантюристи, понякога взимат решения, без да мислят.
Слънце – от 21 март до 29 април. Лъчезарни, общителни и лесно приспособими, но понякога – досадни. Те са идеалистите на зодиака. Две думи ги определят – мъдрост и красота. Имат добра интуиция.
Бамбук – от 30 април до 4 юни. Гъвкави и открити, те са най-големите приключенци. Екипни играчи, шестото им чувство никога не ги подвежда. Те са родени, за да обичат животните.
Вол от оризище – от 5 юни до 6 юли. Склонни са към работохолизъм. Пазители на семейното огнище. Волът от оризището е родител за пример, който отделя особено внимание на възпитанието на децата си.
Лотосов цвят – от 7 юли до 1 август. Нежни, сантиментални и романтични. Често се увличат по източните учения. Обичат да се уединяват и да релаксират. Трите неща, които най-много обичат, са животът, любовта и децата.
Японски мост – от 2 август до 27 септември. Това са хората, които винаги успяват да балансират. Те са идеалните преговарящи. Поддържат перфектния баланс между семейните и служебните си задължения. Родени са да помагат. Всичко странно и екзотично ги привлича. Следват целите си, но рядко заемат позиция.
Градинско камъче – от 28 септември до 10 октомври. Творчески личности, чаровни, любопитни и добродушни. Без проблем налагат мнението си на околните, но понякога се проявяват като доста непостоянни.

Император – от 11 октомври до 18 ноември. Надарени с лидерски умения, те възприемат живота като вълнуващо приключение. Въпреки че се сблъскват с много предизвикателства, те не спират да вярват в успеха си. Лесно се издигат в професията, но понякога прибягват до агресия.
Императрица – от 19 ноември до 26 декември. Изключително властни, те са свикнали да командват. Могат да бъдат нетактични към околните.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *