Незабравимо посрещане на Новата 2018 година си устроиха футболистите на ЦСКА 1948 Андон Гущеров и Димитър Пангев в Петрич

Незабравимо посрещане на Новата 2018 година си устроиха футболистите на ЦСКА 1948 Андон Гущеров и Димитър Пангев. Тони влезе в ролята на „старо куче“, предвид половингодишния му престой при третодивизонните „червени“, и наложи волята си пред новобранеца Пангев да празнуват в едноименната хижа в Беласица планина над Петрич.

Новите стопани на туристическото съоръжение Емил и Николай Кузманови се бяха постарали всичко да бъде на ниво и двамата „армейци“ заедно с половинките си Евелина Тупарова и Любима Симеонова прекараха в отлично настроение последните дни на старата и първите дни на Новата година сред красотите на планината.

Другото ново попълнение от „Беласица“ в ЦСКА 1948 Мартин Таушанов пък предпочете лукса и пистите на курорта Банско, където доскорошният втори капитан на „комитите“ посрещна Новата година в компанията на брат си Благовест, също футболист на петричкия тим.

Лидерът на „Бела“ допреди дни Владимир Кабранов пък не пропусна да се включи в традиционните Станчинарски игри, превъплътен като „черен арап“. Бъдещият играч на „Банско“ изглеждаше неузнаваем и можеше да бъде разпознат едниствено по компанията около него, включваща баща му, топреализатора на „Бела“ отпреди 40 години Костадин Кабранов, майка му Розалина и любимата му Илина.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *